Een aardige vrouw en bij haar voel ik me op mijn gemak . Ik heb normaal angst voor tandarts maar bij deze praktijk echt niet . Dus een aanrader om heen te gaan
- Vervelend als we onze eigen bijdrage Niet direct kunnen afrekenen. -Verder als ik bij de tandarts een afspraak Heb voor controle ,en er is iets niet Oke Met mijn gebit, Dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt! Dat vind ik vervelend. Waarom kan de tandarts dat niet direct behandelen .
Zeer positief!
Vlotte behandeling
Ik heb enorme angst veroorzaakt door een andere praktijk. Ze stellen me gerust en leggen uit wat ze doen. Wat ik heel fijn vind. Heb geen pijn gevoeld.
ik ben zeer tevreden er word goed geluisterd
Alles is vlot verlopen en ik werd persoonlijk benaderd.
Prettig
Professionele behandeling!
Al een 40 jaar kom ik bij tandarts Schildkamp. Zeer vakkundig. Ben nog nooit met 'pijn in het hart' daar naar toe gegaan. Hoop dat zijn opvolger over dezelfde eigenschappen beschikt!
Een verrijking van mijn bestaan op aarde.
ok
Latijn goed geholpen
Vriendelijk en professioneel.
Zie boven
Vriendelijk en deskundig
Goed als altijd
Verder heel trevreden, maar wat ik vrij irritant vindt dat ik tot nu toe 2 keer 's nacht om 4.35 uur deze mail krijg en dat ik er wakker van wordt. Ik laat mijn mobiel aanstaan ivm prive redenen. Hoop dat dit niet weer gebeurt, en dat jullie dit aanpassen Met vriendelijke groeten Marja Hesselink
Vlot en deskundig geholpen.
Mijn ervaring is zolang ik bij deze tandarts ben, ik denk wel bijna 30 jaar, altijd goed geweest anders had ik een andere tandarts gezocht
zoals hierboven ,een professioneel en goed uitlegbaar werk
Sinds het laatste bezoek alleen pijn in mijn mond! Huisarts staat versteld! What a shame! Het was misschien wel de beste praktijk in Friesland. In Franeker schijnt nog een praktijk zoals deze ooit wat te zijn. Een overstap loont! Zo jammer dat deze praktijk is overgenomen door een geldbeluste onderneming die de "klant" op de laatste plaats stelt.
Vriendelijk en kundige tandarts
Zie boven
Goed geholpen door de tandarts.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden