De controle is met aandacht gedaan. Adviezen werden goed toegelicht.
Goede behandeling en vriendelijk ontvangen
Dhr. Schildkamp denkt met mij mee wat voor mij de beste behandeling is. Hierbij houdt hij ook rekening met de kosten. Een pluim voor tandarts Schildkamp.
Zowel een consult bij de tandarts gehad als ook een consult bij de mondhygiëniste.
Prima tevreden!
Geweldige mensen
vriendelijke en kundige tandarts en assistente.
Een goede ervaring
Heel vakkundig en vriendelijk personeel, en fijne behandelingen.
Zeer goede ervaring
Prima tandarts
Ik vind het nooit vervelend om naar deze tandarts te gaan, zelfs niet bij een wortelkanaal behandeling.
Ik hoef nooit lang te wachten. Er wordt snel maar zorgvuldig gewerkt.
De beste tandarts ooit! Ons gezin is altijd heel tevreden over de vriendelijkheid, aanpak en behandeling.
Fijn dat we als gezin terecht kunnen in 1 afspraak
Voor de 1ste keer bij een andere tandarts. Ik was hier niet van op de hoogte. Gevoel is goed maar kan hier nog niet een duidelijke uitspraak over doen na 1x een controle.
Een goede behandeling en vriendelijke bejegening geven je veel vertrouwen
Controle half jaar
Goed en vriendelijk geholpen
Vroeger altijd ontzettend bang voor de tandarts maar vanaf het allereerste begin zo relaxed geholpen door het team en dat is al heel lang geleden. Het is nog steeds mijn hobby niet maar ze hebben me wel degelijk van een stuk angst afgeholpen en ga er nu rustiger naartoe
Gewoon dikke prima
Archipelweg 117