Controle afspraak, geen opsmuk en dat vinden wij heel fijn.
Ik ga altijd met een gerust hart naar de praktijk voor controle of eventueel een behandeling. Vriendelijke mensen!
Altijd vriendelijk , en als het wat uitloopt gaan gaat de assistente de even melden .
Geholpen door kyong nam mun. Een paar keer door hem geholpen, hij is behoorlijk ruw, hoofd moet alle kanten op. Ruw met instrumenten in je mond. Laat vaak instrumenten en andere dingen vallen. Geeft geen uitleg over wat hij gaat doen. Vorige week huilend thuis gekomen, dat is nog nooit gebeurd!!! Ik kreeg een zeer onveilig gevoel bij hem, ik kwam gebroken thuis.
Vriendelijke, professionele behandeling. Kon na mijn afgesproken consult dezelfde dag nog terecht voor de behandeling die nodig was. Goede raad van zowel de tandarts als de assistente.
Ik heb een goede behandeling gehad: deskundig, vriendelijk en meedenkend!
Ik ben snel geholpen, de uitleg was duidelijk, ontzettend vriendelijke en begripvolle tandarts en vooral geen pijn—want dat heb ik in ‘t verleden bij een andere tandarts nog wel eens vaak gehad na een afspraak. Al met al, super!
Vriendelijk
Ik word altijd snel en op tijd geholpen, naast de behandeling is er ook oog voor het individu. Erg professioneel.
Zelf ben ik alleen bij de tandarts geweest. Mijn zoon van 5 is bij zowel tandarts sls mondhygiënist geweest. Laatstgenoemde voor een poetscursus. In mijn beleving een nuttige aanvulling voor kinderen. Ik weet niet of hier nog herhaling in zit. Lijkt mij wenselijk voor resultaat.
Vriendelijke art en assistente
Ik ben sinds kinds af aan cliënt geweest bij deze praktijk (dus ook voor de overname door Puur Mondzorg een jaar of twee geleden) en ik moet zeggen dat ik de klantenservice en de kwaliteit van Puur Mondzorg beter vind dan toen het nog van Schildkamp & Meijer was. Ik wist niet dat zulke klantvriendelijkheid en vakkundigheid mogelijk waren in de tandheelkunde gezien ik niets anders had meegemaakt. Ze lichten je in, denken met je mee, en zetten nét dat stapje extra voor hun cliënten. In ieder geval is deze overname een geschenk uit de hemel geweest voor mij en andere oude cliënten!
Wij zijn al jaren dik tevreden met onze tandarts en zijn team; het is altijd een heel gemoedelijk bezoek, ook de kinderen hebben totaal nooit tegen een bezoekje op gekeken.
Ik vind het waardeloos dat ik binnen 3 minuten weer buiten sta. Ik vind dat dit echt niet kan.
Helaas mijn eigen tandarts niet aanwezig. Een 1e keer bij een andere tandarts die mij in beginsel vraagt of ik ook wensen heb alvorens hij de behandeling van ongeveer 2 minuten start en concludeert dat ik een gaatje heb en voor wat tandsteen naar de preventie tandarts moet gaan. Als mijn eigen tandarts stopt met werken dan hoop ik dat er een goede opvolger is anders stap ik namelijk wel over naar een andere praktijk.
Weten wat ze doen
Jammer dat mijn (minimale) tandsteen niet even verwijderd werd.
Tevreden over praktijk en behandeling.
Goede behandeling, vriendelijk en duidelijk communiceren
Prima in orde
De medewerkers zijn stuk voor stuk empathisch en zeer professioneel. Ik zou niet anders willen.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden