Alles wordt duidelijk uitgelegd en en er wordt rekening gehouden met het verdelen van de kosten
Vakkundig
Ntv
Vakkundige tandarts die verstand heeft van zaken.
Tandarts die goed is in zijn werk.
Prima praktijk.
Er wordt eigen initiatief genomen om een latere afspraak naar voren te halen. Goede service door een vriendelijke receptioniste. Behandeling door mondhygiëniste en tandarts goed uitgevoerd met de nodige uitleg tijdens.
Kan niet beter!
Ik heb heel erg tevreden
Persoonlijk en duidelijk
Mijn gebit is prima nagekeken
Prettig geen lange wachttijd
Goede zorg
ben goed geholpen
als zeer goed.
Jaarlijkse controle prima Moest wat aan mijn tanden gebeuren. Afspraak gemaakt Eigen afspraken verzet. Tijd van afspraak weer verzet. Zit in de wacht kamer tijd weer verzet. Ben naar huis gegaan. Niets aan de tanden gebeurd.
Nadat ik een afspraak wegens Corona verzet had was de duo afspraak veranderd in een enkele, waardoor ik nog een keer ekstra terug moet komen.Jammer , over de verzorging wel tevreden.
Een ingewikkelde actie uitgevoerd nadat er informatie ingewonnen was bij collega's/landelijk centrum voor tandheelkunde
Al jaren bij dezelfde tandarts en zeer tevreden. Zowel de behandeling als ook het niet lang hoeven wachten bij de afspraak. Alles duidelijk en zeer vriendelijk
Vrolijke en goede tandarts met altijd een goed humeur.
ik kom hier al jaren en heb geen problemen
Ik heb een goed gebit, dus altijd alleen controles en tandsteen verwijderen. Daarover ben ik zeer tevreden.
Ik zou nooit meer een andere tandarts willen. Het is altijd goed en ben altijd welkom.
zie boven alles ok
Archipelweg 117