Mondhygiënste geeft toelichting op dat gene dat ze doet. Overlegt. En geeft advies. Goede ervaring mee. Tandarts kwam tussen door ook controleren. Ook keurig. Vraag beantwoord.
Was eerder dan mijn afspraak en werd zowaar direct geholpen. Kundige en plezierige behandeling.
Geen klachten
Ik ben zeer tevreden met deze tandarts
Periodieke controle
Lachend de deur uit
Nvt
Zie boven.
Iedereen - van de baliemedewerker, mondhygienist, tot en met de tandarts - is heel vriendelijk en behulpzaam.
Zeer tevreden over de behandeling en geen lange wachttijden.
Vriendelijke deskundige zorgverleners met aandacht voor client in opvallend kleine behandelkamer.
Tandarts Schildkamp is een prima tandarts
Ik heb een mooie en leuke ervaring tijdens de behandeling. De assistente is heel vriendlijk en aardig.
Niks op aan te merken
Fijn, rustig maar geen uitleg over wat er precies gebeurt. Tandarts heel aardig maar slecht verstaanbaar.
Je wordt goed geïnformeerd en er wordt naar je geluisterd
Oké
Altijd vriendelijk, nooit pijn ervaren, mede door mijn voorkeur voor verdoving. Maar ook van de verdovingen zelf geen last van pijn bij het zetten van de verdoving. Helaas in het buitenland als in nl wel eens bij een spoedtandarts geweest en kaakchirurg die veel hardhandiger te werk ging waarbij ik na de behandeling wel veel pijn nog heb gehad.
Nvt
Zie boven
Onze vaste tandarts bezocht voor de halfjaarlijkse controle. Zoals altijd prima.
Vriendelijkheid en efficiëntie voor, tijdens en na de behandeling
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden