Tandarts is veel professioneel en ook de assistentes. Top mensen
Tandarts Schildkamp is behalve zeer punctueel ook een super tandarts!
Onze tandarts is geduldig, vriendelijk en weet altijd een oplossing voor een gebroken kies.
prettig en vakkundig
Kreeg tijdens laatste herinnering, op de dag van de afspraak, een ander tijdstip doorgestuurd. Dit was niet haalbaar en ook niet handig.
Ben voor halfjaarlijkse controle geweest. Prima geholpen.
Snel, goed en vriendelijk
Diverse keren afgemeld gemaild gebeld maar nu weer een irritante enquête ontvangen Wanneer begrijpen jullie eens hoe vervelend dit is?
Sinds 1988 kom ik in de praktijk van Meijer &Schildkamp. Iedere keer is dat weer een feestje.
Nvt
Prima tandarts en altijd op tijd.
Vriendelijk ontvangst. Tandarts rustig en vakkundig. En meteen een volgende afspraak.
Niet lang wachten, Word vriendelijk te woord gestaan. Zorgvuldige behandeling.
Kies getrokken was een hele klus om deze te verwijderen maar ze stellen je op je gemak
Melanie heeft mijn gebit heel goed behandeld.En naast dat zij goed gemanierd en respectvol te werk is gegaan, heeft zij ook nog goede adviezen meegegeven.
prima, al jaren ook voordat het PUUR Mondzorg werd
Ik was afspraak totaal vergeten. Er werd rustig op gereageerd en meteen een nieuwe afspraak aangeboden.
Fijne en leuke tandarts en assistente waar wij ons altijd welkom voelen. Ik ga nog altijd samen met mijn moeder er heen en kibbelen vooraf wie er als eerst in de stoel gaat loggen, zo graag gaan wij er heen! Ik hoop dat onze tandarts dit nog lange jaren blijft doen!
Heel prettig. Behulpzaam en heider
Altijd prima.
prima te woord staan, goed geholpen en aardige mensen.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden