Duurde te lang met me mond open .
Fijne praktijk , leuk personeel
We komen al sinds 1996/97 bij dhr. Schildkamp. Altijd goed behandeld. Ondanks mijn verhuizing naar Ugchelen blijf ik bij dhr. Schildkamp.
Ben er al jaren patiënt....en altijd goed geholpen
Uitstekende service door een professionele tandarts
Mijn tandarts snapt mij Mijn tandarts geeft adviezen die bij mij passen Mijn tandarts stelt mij gerust Mijn tandarts spreekt mij aan als het nodig is Mijn tandarts heeft leuke muziek als ik in de behandelstoel lig Mijn tandarts stelt zich kwetsbaar op als t nodig is Mijn tandarts heeft een team om zich heen verzameld dat vertrouwen uitstraalt
Voor mij blijft een tandartsbezoek geen pretje, maar bij tandarts Schildkamp en zijn team! voel ik me al jaren op mijn gemak
Ik onderga goede behandelingen uitgevoerd door kundige PUUR medewerkers.
Melange is een zeer goede mondhygiëniste en begeleid mij naar het streven van een schoon en gezond gebit. Top
Goede, kundige en vriendelijke tandarts. Leuke assistenten.
Altijd goed
uitstekend
Ik word altijd keurig op de hoogte gehouden van mijn afspraken via de mail. Zelden uitliop van afspraaktijd. Vriendelijke en goede behandeling. 1 klein minpuntje: mijn prothese wordt nooit nagekeken, dat werd voorheen wel gedaan.
Alles is goed gedaan volgens verwachtingen
Heel goed en zeer te vrede
kwestie van nog steeds verandering tandarts
Het geduld en begrip van Ina en Jackie is heel fijn. Zij begeleiden je vakkundig door de behandeling heen.
Ton is mijn tandarts sinds 1992. Nimmer slechte ervaring mee gehad. Altijd goede service (zoals het bijslijpen een middag na het zetten van een vulling). Ik was en ben van kinds af aan geen fan geweest van de tandarts, maar ik vind het geen straf meer om naar de tandarts te gaan.
Al 40 jaar mijn gebit behandeld. Daardoor heb ik nog steeds mijn tanden
Wellicht nog wat meer ruimte voor advies en mogelijkheden.
NVT
Deze invulling kost veel meer tijd dan 30 sec. Beetje jammer