erg tevreden over het gehele pakket en dan vooral de oplossing met de implantaat. hier ben ik erg blij mee!
Alle handelingen worden duidelijk uitgelegd,ook tips voor thuis zijn bijzonder nuttig.
Ze waren heel begrip vol en legde alles goed uit. Dat vind ik geweldig. Omdat ik autistisch ben
Professioneel en vriendelijk
Er werd weinig aan mij verteld. Ik hoorde ze onderling wel praten, maar er werd niets uitgelegd. Ik heb de laatste keren niet echt een goed gevoel overgehouden aan de bezoeken.
Als ik een oordeel heb deel ik dat met mijn behandelaar. Niet in een enquête. En heb ik alle vragen over mijn tandarts niet beantwoord. Daarom 3 sterren.
Zie onderwerp.
Serieus, professioneel betrouwbaar
Goed geholpen
Doordat jullie gestopt zijn met een telefonische melding en ik door omstandigheden m'n mail niet had gechecked was ik m'n afspraak "vergeten". Gelukkig kon ik de volgende dag direct weer terecht. Niet te lange wachttijd, prettige ontvangst en behandeling. Gewoon zoals ik dat meen te mogen verwachten bij een dienstverlener dus; alhoewel dat tegenwoordig bijzonder lijkt te zijn !
Adequaat
Vriendelijk en vakkundig behandeld.Kan niet beter.
Met veel pijn op zaterdag geholpen door tandarts Mun aan zenuwpijn in mijn kies, kaak. Na 1ste behandeling was pijn direct weg. Na 2 weken opnieuw behandeld en wortelkanaalbehandeling ondergaan. Ook prima geholpen. Probleem grondig en goed aangepakt.
Jammer dat er smorgens niet optijd wordt gestart dan loop je al gauw uit
Vriendelijk accuraat
Prima en grondig, duidelijke uitleg.
Afgelopen week voor halfjaarlijkse controle geweest. Mijn gebit is gecontroleerd door de mondhygieniste en door de tandarts op gaatjes, ontstoken tandvlees, tandplak, en toestand van de vullingen. Tandsteen is verwijderd. Voor 2 vullingen is monitoring afgesproken. De rekening heb ik nog niet gezien. Het beoordelingsformulier is niet geschikt voor een gecombineerde afspraak. Achteraf direct beoordeling/mening vragen is prima al kunnen sommige zaken pas over een tijdje beoordeeld worden. Sommige vragen kunnen alleen maar met ja of neen beantwoord worden. Meer mogelijkheden aanvinken is niet mogelijk. Kortom het enqueteformulier kan nog verbeterd worden.
Naar mijn inziens wordt er voldoende aandacht geleverd aan de behandelingen, mogelijkheden enz. Er worden vaak meerdere opties verteld, er wordt meegedacht en krijg het gevoel dat men echt het beste wilt voor de klant. Ik voel mij geen nummertje en vooral dat ervaar ik als prettig. Praktijk ziet er altijd netjes uit. Ik persoonlijk zou er iets meer sfeer inbrengen, maar dat is mijn mening.
Nadat een "klacht"( polijsten) niet helemaal goed uitgevoerd was kon ik gelijk de dag erna weer terecht en is het vakkundig hersteld door de assistente Mellany..
In eerste instantie zou er alleen gekeken worden, maar de noodzakelijke behandeling werd gelijk uitgevoerd. Heel blij mee.
Een prettige ervaring , geen gekke dingen aan de hand
Nvt
Ik ben een tijd niet bij de tandarts geweest. Dit omdat mijn tandarts overleed en de praktijk overgenomen werd. Kreeg de eerste 2 keren verschillende tandartsen. Mijn verstandskiezen die bij de tandarts getrokken zouden worden kon toch niet doorgaan. Alsnog een doorverwijzing naar de kaakchirurg. En nu een controle, niets aan de hand. Toch een doorverwijzing naar de mondhygiënist. Nog nooit bij een mondhygiënist geweest. Blijkt dat deze hetzelfde doet als mijn tandarts voorheen. Ze doet er alleen wat langer over.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden