Uitstekende ervaring met deze tandartspraktijk.
Was verder goed. Ik had een invaller, met in eigen tandarts was ziek. Ik was hier van tevoren van op de hoogte gesteld. De invaller heeft alleen de controle uitgevoerd.
Ik ben goed en op een vriendelijke manier geholpen voor mijn jaarlijkse controle!
Goede ervaring
Goede en aardig tandarts, de tandartsassistentes zijn ook heel goed en aardig
Normaliter werd bij de controle beurt meteen ook tandsteen verwijderd. Dat was afgelopen controle helaas niet (meer) het geval.
Al tientallen jaren is Schildkamp mijn tandarts. Afspraken zijn stipt, lopen zelden uit. Zeer tevreden over zijn kunde. Denkt mee in verzorging van gebit en geeft goede tips.
De controle is vlot en accuraat verlopen.
Rustige sfeer
Prettig behandeld.
Goede deskundige mondzorg door vriendelijke mensen in de gehele praktijk. Zelf bij ziekte van tandarts wordt direct voor goede vervanging gezorgd.
Ik ben angstig voor de tandarts. Elke keer weer. De heer Schildkamp kan mij elke keer weer geruststellen. Topper.
Dikke prima
Na een half uur wachten pas aan de beurt. Sinds het Mondzorg is geworden, komt dit vaak voor. Volle wachtkamer, in Corona-tijden niet handig. Vriendelijk en professioneel personeel.
Vriendelijk personeel, en een lieve, zachtaardige, kundige tandarts. Ik voel mij altijd in goede handen.
zie boven
Op vragen wordt antwoord gegeven, zowel bij de balie als in de behandelstoel. Dat stelt mensen gerust.
uitstekend
Al jaren ga ik naar deze tandarts. Erg tevreden en blij mee.
Zie boven
Altijd even vriendelijk en correct en dat geldt vanaf binnenkomst tot het verlaten van het pand
Zie boven,
zie boven
Tot volle tevredenheid en met aandacht , vriendelijk behandeld. Met kennis van zaken.
Ik was er voor een controle en weinig wachttijd gehad , kort en bondig
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden