Inmiddels al meer dan 20 jaar bij deze praktijk en tot nu toe geen klachten. Tandarts staat open voor feedback, luistert naar de cliënt en past de behandeling er op aan. Assistentes zijn vriendelijk en behulpzaam. Allen zijn kundig in hun vak. De herinneringsmail en sms een paar dagen voor de afspraak zijn erg fijn, zeker als je zelf een beetje chaotisch bent.
nvt
Mooi op afgesproken tijd aan beurt en snelle afhandeling van behandeling
Ik heb een fantastische tandarts.
Er wordt met je meegedacht. De kinderen krijgen de tijd en aandacht die ze nodig hebben.
Heel goed
Mijn gebit begint zo langzamerhand in elkaar te storten. Ik ben 74 en niet de meest fanatieke poetser. De dames van PUUR mondzorg zeuren niet; ze repareren wat te repareren is. Communicatie met de tandarts (Griekse??) verloopt goed. De ondersteunende staf (ook administratie) maakt geen fouten.
Goed jammer dat je geen sms meer krijgt voor de afspraak
De inzet van een mondhygiëniste voor het bezoek aan de tandarts is goed, maar kost meer tijd. Met een bezoek aan mondhygiëniste en tandarts duurt het totale bezoek ca. 1 uur.
Tevreden over de tandarts maar niet over de nieuwe systemen. Herinnering aan afspraak kwam slechts 12 uur van te voren. Nieuwe afspraak werd zonder overleg meegegeven. Het nieuwe administratieve systeem is niet klantgericht. Deze enquête kun je ook niet in 30 seconden invullen.
Fijne tandarts en assistenten
ben bang voor de tandarts deze man pakt het zo goed aan daar door is mijn angst weg.
Snel en goed en vriendelijk geholpen! . Goed advies gekregen! Ik ben blij met mijn “nieuwe” tand als ik in de spiegel kijk!
Goede ervaring, maar beide keren lang moeten wachten tot ik aan de beurt was (10/15 minuten na mijn geplande afspraak).
Prima geholpen in een rustige omgeving.
geen opmerkingen.
Bovenstaande is precies wat het is.
Prima ervaring, afspraak op tijd en snel klaar.
Zorgvuldige behandeling, goede uitleg omtrent handelingen en de staat van mijn gebit.
Prettig, vriendelijk, deskundig.
De laatste jaren alleen maar voor controle want er is niets aan de hand gelukkig. Voorheen wel ingewikkelde en diepe vullingen gehad waar ik bang voor was vanwege vroegere traumatische ervaringen bij de tandarts. Bij tandarts Schildkamp werden mijn angsten serieus genomen. Hij verdooft als je dat wilt - en je voelt het spuitje niet eens. Fijne en rustige bejegening.
Was ‘n controleafspraak welke prima verlopen is.
Is goed
HELE GOEDE VRIENNLIJKE MENSEN .HELE VAKUNDIGE TANDARTS .MET DOORVERWIJZEN NAAR DE CHIRUG .
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden