Een fijne (en nog steeds) vertrouwde plek om heen te gaan
Veel veranderingen, alleen onduidelijk gecommuniceerd.
vriendelijk en zorgzaam personeel
Rustige ervaren tandarts
Ben zeer tevreden hoe de praktijk en medewerkers met ons omgaan.
Zorgvuldig en grondig. Vriendelijk
Ik ben al jaren bij deze tandarts. Professionele zorg. Mijn gebit wordt goed verzorgd
De tandarts is erg vriendelijk, rustig en werkt vlot en deskundig.
Een super ervaring boven verwachting.
Heb geen klachten wordt keurig en correct geholpen
nieuwe mondhygiëniste werkte uitstekend. Een professional, een echte aanwinst.
Al ruim 25 jaar cliënt bij deze praktijk, we wonen al 12 jaar in een dorp 11 km verderop. Maar we blijven bij deze praktijk. De zorg en aandacht is fantastisch. Hier staat de mens centraal!! Ga zo door
Over onze tandarts ben ik zeer tevreden, zeer professioneel en altijd vriendelijk, iedereen mocht zich zo'n tandarts wensen. Wat ik echt waardeloos vind is hoe we de rekening moeten betalen , mensen wat een werk voor 2x 3,38.......... Graag 1 rekening direct in de mail zetten met een ideal link. Nu moet ik eerst 2x naar een link klikken, dan moet ik voor beide apart inloggen ,apart code aanvragen en apart betalen, dit moet in deze moderne tijd echt anders kunnen. Is dit niet mogelijk betaal ik liever direct na behandeling, dit is echt een hele grote irritatie. Met vriendelijke groet, Miriam Samson
Kies was afgebroken kon vrij snel worden geholpen
Professionele behandeling en vriendelijk Ik kom er graag
De behandelingen waren exact op tijd, en de ontvangst was vriendelijk. Tijdens het wachten miste ik toch wel de lectuur.
Werd vriendelijk en professioneel geholpen. Wel vervelend dat ik voor wat tandplak verwijderen een aparte afspraak moest maken.
Goed en zorgvuldig.
Mijn ervaring is goed
Vriendelijke mensen, allemaal. En bij problemen altijd bereid tot snelle actie.
Ik word altijd goed en vriendelijk behandeld.
Heb hele goede ervaringen bij jullie,maar dan gaat het over schildkamp, is zeer rustig en bedreven,neemt echt de tijd voor je en stopt meteen als je het aangeeft.Ben nog niet bij andere tandartsen bij jullie geweest dus heb ik geen ervaringen mee.
Uitstekend zoals altijd.
Tandarts is vrij duidelijk in wat er gebeurd
Bovenstaand algemeen oordeel komt voornamelijk door de zorgverlener en de geleverde zorg. De organisatie Puur is echter voor verbetering vatbaar: - herinneringen worden niet meer gestuurd, voorheen altijd enkele keren voor de afsrpaak op de mobiel. Dat was altijd erg klantviendelijk, nu niet. - Het was tot voor kort niet langer mogelijkheid om direct na de behandeling in de praktijk de factuur te betalen. Gelukkig is deze mogelijkheid weer terug. - Online inzage in de factuur in systeem is ook niet klantvriendelijk. Direct duidelijkheid over kosten en betaling is gewenst. Factuur/bon uitgeprint meekrijgen kan gelukkig weer. - Organisatie PUUR is groter en commerciëler, de praktijk was voor de overname 'menselijker'. Gelukkig is de zorg en het personeel zichzelf gebleven. De organisatie daarentegen minder tevreden over. - Wachttijden voor een afspraak zijn sinds de overname erg lang geworden. Waarschijnlijk mede door opnieuw inboeken van niet opgekomen afspraken, vermoed ik?
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden