Snel,prettig engheden.
Vriendelijk personeel goede tandarts en assistent.
Als er wat is staan ze altijd
Kan mevr. Frakulli niet altijd even goed verstaan.
Altijd goed, zeer kundige tandarts, altijd in voor een grapje en informeert goed!
zowel de tandarts als de preventieassistente vriendelijk en goede uitleg bij de behandeling
Er wordt zorgvuldig gekeken en gehandeld.
op tijd geholpen, verder goede ervaringen
Altijd op tijd, goede zorg.
Deskundig en prettig
Vriendelijk, nemen de tijd voor je. Kunt altijd vragen stellen
Vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd
Prima tandarts en assistente. Altijd vrolijk, duidelijk en vlot.
Onze dochter heeft wel een gaatje. En heeft pijn. En het duurt minstens 3 maanden voor dat zij geholpen wordt. Ik vind (moeder dus) dat dit veel te lang duurt. Nu moet ze over 2 maanden eerst naar de mondhygiëniste en dan pas een maand later kan ze pas geholpen worden voor haar gaatje, waar ze veel last van heeft.
Geduldig, goede uitleg en zorgvuldige behandeling.
Prettige en vriendelijke behandeling. Uitleg is goed evenals het advies
Nadat er een stuk van mij kies was gebroken ben ik uitstekend geholpen door voor mij nieuwe tandarts. Ik ging met angst en beven heen maar kwam opgelucht weer terug zonder pijn. Ik heb het vertrouwen wat ik had in mijn tandarts vanaf 1983 nu volledig terug bij tandarts Ina en assistente.
Bij alles wat werd ondernomen, werd uitleg gegeven. En ook verteld wat er ging gebeuren. In een prettige sfeer.
Ik ben overgestapt van tandarts, aangezien ik mijn vorige tandarts niet vertrouw. Direct na de eerste behandeling fijne ervaring. Vriendelijk personeel en ervaren tandarts.
Kort duidelijk en optijd.
Er was kalmte begrip en er werd netjes gecommuniceerd.
Je wordt op je gemak gesteld, er wordt goed uitgelegd wat er wordt gedaan.
Ik word altijd op tijd geholpen en vind het contact met mijn tandarts prettig, Ik waardeer zijn kundigheid en zijn humor !!
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden