Prima bezoek, niks op aan te merken
Er is alle tijd voor de patiënt en je voelt je op je gemak. Door de email berichten wordt een afspraak niet snel vergeten.
Al jaren een prima praktijk.
De vorige tandarts( ook een nieuwe) is weggegaan. Ik had nu voor het eerst Ina. Heeft zich voorgesteld en uitgelegd waarom zij er was. Ze heeft mijns inziens mijn gebit goed nagekeken. Was een controle afspraak.
Vind het moeilijk iets op te schrijven. Tandarts was een vriendelijke rustige dame .
Zeer vakkundig uitgevoerd,mondhyg. rustig en pijnloos te werk ben zeer tevreden. Ik ga nu met een rustiger gevoel,over een half jaar,weer voor controle.
Vriendelijke en bekwame medewerkers die duidelijke informatie over de behandeling geven.
Goede praktijk en altijd vriendelijke zorgverleners! Ik ga er altijd met een gerust hart er naar toe.
Goede en deskundige zorg verleend. Tandarts moeilijk te verstaan
Je kunt er snel terecht in geval van een calamiteit. De reguliere zorg is betrokken en altijd goed. Een dikke pluim!
Word altijd op de tijd van de afspraak geholpen. De afspraak duurt zelf nooit langer dan nodig is. De controles worden altijd zorgvuldig uitgevoerd en ze gaan altijd tot het uiterste.
Behandeld door nieuwe tandarts . Besteedde veel aandacht aan mijn gebit. Dit gaf een prima en vertrouwd gevoel.
Ton Schildkamp, Annet Meesters, Melany Bosma en Yolanda Feenstra: allen ervaren vriendelijke vakmensen
vriendelijk behandeld. Ben zeer tevreden.
Klant vriendelijk en goede uitleg vooraf de behandeling. Zou graag wel in het vervolg een afspraak willen hebben vroeg in de ochtend of laat in de middag ivm met werk.
Geen klachten, dus goed. Mis alleen Hans.
Vriendelijk en kundig een fijne tandarts.
Gewoon heel erg tevreden over behandeling en dienstverlening!
Lossen mondproblemen voor je op. Weten wat ze doen.
Ik hoop nog een lange en leuke tijd met jullie door te brengen!
Het betrof bij mij een halfjaarlijkse controle afspraak met dit keer als resultaat een doorwijzing naar de mondhygiënist (voor mij de eerste keer) voor een grondige reiniging van preventieve aard. In overleg met mij kreeg ik een duidelijke uitleg over het vervolgtraject van de behandeling en op welke termijn dit kon. Ik ben tevreden met signalering van potentiele problemen en de focus op een actieve preventieaanpak. Ik mis de tijdschriften in de wachtkamer.
Lig er altijd relaxed in de stoel
Fijn, er wordt meegedacht en geen onnodige afspraken / kosten
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden