Altijd zorgvuldig, netjes en vriendelijk
Uitstekend in alles!!
Keurig op tijd stond de tandarts voor me klaar. Ik vond het jammer dat het schoonmaken door de mondhygiëniste niet gepland bleek te zijn. Dat had ik wel verwacht. Gelukkig kan ik een week later terecht.
Heel veel tijd en informatie gekregen!
Goede tandarts en assistente. Leggen alles duidelijk en helder uit. Komen met een goede behandelplan. Erg vriendelijk en professioneel!
De medewerkers zijn vrolijk en behulpzaam. Je voelt je welkom. Mooie sfeer qua interieur. Erg blij met mijn tandarts waar ik al 30 jaar kom.
Dienstverlening was adequaat.
voor zover het prettig is om bij de tandarts te zijn; het is een fijne praktijk met kundige mensen. Een bevlogen team
Prima geholpen en op tijd
Ik heb goede ervaringen
Met aandachtvoor de patiënt
Patiëntvriendelijk gemoedsruststelennd op me gemaak zeer prettig.
Goed geholpen en hele fijne medewerkers
al 27jaar prima ervaren
Top tandarts houden zich aan de afspraak. Ze behandelen als persoon en niet als een “nummer”.
positief en op tijd geholpen.
Ondanks de omstandigheden een prettig bezoek!
Vast aanspreekpunt zoals voorheen (1 tandarts) ontbreekt nu en dat is voor mij wennen. De mondhygiëniste is nog steeds een vast aanspreekpunt en dat ervaar ik als prettig.
Ik ben al sinds jaren 80 patient bij tandarts Ton Schildkamp, tevens een goede vriend en het bevalt uitstekend. Heeft een nieuwe prothese ondergebit gemaakt, ontbrak een tand. Past uitstekend, zeer tevreden
Heel goed geholpen
Professioneel personeel, van assistente tot mondhygiëniste tot tandarts. Houden zo!
Uitstekend geholpen door Peter de haan en zijn assistente. Uitgelegd wat hij ging doen . Steld patiënten gerust
Het is niet mijn favoriete afspraak maar je wordt goed en vriendelijk en deskundig geholpen.
Dank voor het toch door kunnen laten gaan van beide afspraken, ondanks dat wij verlaat waren. Een hogere stoel in de wachtruimte voor mensen met een lichamelijk beperking verdient aanbeveling. Liever geen muziek via de overal aanwezige radiozender.
Mijn ervaring bij tandarts de haan en assistente zijn altijd super. Hij stelt je altijd op je gemak en is een hele vakkundige tandarts
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden