Helemaal goed
Vanwege jeugdtrauma's betreffende tandzorg in mijn jeugd vind ik het prettig om een tandarts te leren kennen. De tandarts die de praktijk overnam na het overlijden van de eigenaar vond ik een prettig persoon. Nu had ik, onaangekondigd, ineens een andere tandarts. Goed, maar een heel ander persoon.............
ik ben steeds tevreden
Netjes, en tanden grondig schoongemaakt ..
Altijd professioneel en bekwaam.
Ben hier al heel wat jaartjes patiënt. Prima tandarts.
Serieuze behandeling. Je bent geen nummer.hun
Ik vond het niet een heel prettig bezoek deze keer. Het werd mij niet duidelijk wat ze precies wilden. Ik vond de assistente niet echt vriendelijk. Ook niet naar ons kind toe.
De preventie assistent nam de tijd om alles uit te leggen en mij gerust te stellen
het ging hier om een halfjaarlijkse controle waarvoor de afspraak al een half jaar geleden is gemaakt na afloop van de vorige controle.
zie hierboven
Volgens mij was er een, voor mij, nieuwe tandarts...? Kon het eerst niet goed waarnemen vanwege mond/neus bedekking.
Aandachtspunt : bereikbaarheid/communicatie. Deze verloopt vaak moeizaam. Ook had ik digitaal een lijst ingevuld over lichamelijke veranderingen. Bij het eerste bezoek leek deze er niet te zijn en werd me gevraagd om deze lijst nogmaals op papier ! in te vullen. Toen ik liet weten dit niet meer van deze tijd te vinden , werd er nogmaals gezocht en de digitale lijst gevonden . .... Omdat ik bloedverdunners heb ivm open hartoperatie is het belangrijk dat met deze gegevens goed om gegaan wordt. Dit is verder recht gezet en wat mij betreft geen probleem meer.
Prima tandartsenpraktijk. Schone wachtkamer. Deskundig, vriendelijk personeel. Goede uitleg over de rationale achter de behandelingen.
Op zich fijn dat er nu ook controle door een preventieve assistente bij zit. Prima behandeling. De daarop volgende behandeling bij de tandarts stelde in mijn ogen weinig voor. Het was net of keek ze alleen naar het tandsteen en er kwam zelfs floss draad aan te pas terwijl alles net was schoongemaakt. Het zal voor ons wel even wennen zijn
Ik had een spoedje, snel vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ik heb wel wat punten aan te kaarten. 1. Als er een tijd wordt afgesproken met mensen voor afspraak dat de tandarts zich dan ook aan de afgesproken tijd houdt. 2. Dat voor sommigen geldt meer openheid te tonen meer vriendelijke houding aannemen, dit is selectief niet voor alle mensen die werkzaam zijn in Tandarts PUUR mondzorg.
Omdat mijn vulling eruit was gegaan zou in eerste instantie de scherpe kant bijgewerkt worden. Ik kon gelukkig meteen een nieuwe vulling.
Vanaf mijn zestiende had ik tandarts Meijer. Ik ben dan ook zijn manier van werken gewend. Hij gaf altijd mijn tanden nog een poetsbeurt zodat ik met een frisse smaak ik mijn mond de praktijk uit liep. Bij mijn eerste behandeling kreeg ik dit niet dus ik ging met wat een bloedsmaak in mijn mond de deur uit. Vorige week was ik er voor de tweede keer. Ik vroeg om het poetsen. De tandarts gaf aan dat dit niet meer een onderdeel was van de behandeling maar voor deze ene keer deed ze het als service. Ik begrijp eigenlijk niet waarom dit er niet meer bij kan.
Na telefonische afspraak snel en correct geholpen. Als zeer prettig ervaren.
Niet gewend om eerst behandeling bij mondhyiëniste te krijgen en daarna bij de tandarts. Was voor die tijd niet zo. Maar ik denk dat het wel oké is.
Ontspannen en vriendelijke sfeer. Veel aandacht voor het gebit en het voorkomen(preventie) van mogelijk verval daarvan.
Al jaren ben ik bij deze tandarts praktijk en bevalt mij uitstekend.
Archipelweg 117
8921 TH Leeuwarden