Is achteraf erg pijnlijk, maar hopelijk gaat het goed.
Alles goed naar wens.
Mijn afspraak stond niet bij hun in systeem. Maar toch heeft de tandarts mij behandeld! Dus super.
Keurig volgens afspraak, relaxte en vriendelijke ontvangst door de mondhygiëniste, die elke keer weer haar werk geconcentreerd én gecontroleerd doet
Zoals altijd, vriendelijk en goed geholpen
De mondhygiëniste stelde me op mijn gemak, ik ben nl bang voor tandarts( vervelende ervaring in het verleden)
Goede en gezellige behandeling
Vriendelijk geholpen.
Na het afbreken van een kies kon ik snel langskomen en is het keurig gerepareerd.
Drie kwartier van te voren werd ik afgebeld!!!! was al onderweg van werk .zat dus ver weg!!! nieuwe afspraak kan ik volgende week pas maken voor laat in de middag !!! Pff toch maar even een rekening sturen denk ik!!!
Snel aan de beurt, zeer attent, vakkundig en rustig geholpen. Mondhygiëniste had zich goed voorbereid, wist nog precies waar bij mij de gevoeligheden zaten. Pijnloos behandeld - terwijl het vroeger toch altijd een dingetje was.
Vlot en goed geholpen
De vorige keer was ik ingepland bij de verkeerde tandarts. En ik voel me gedwongen om naar de mondhygiënist te gaan. En in de wachtkamer staat de muziek wel erg hard. Met het inchecken bij de zuil wordt het steeds onpersoonlijker.
De zorgvuldigheid, hygiëne is perfect. De zorgverleners zijn vriendelijk en geduldig!!
gezellige inrichting, rustige opbouw, vriendelijke benadering, goed juitleg en behandeling
Goede raad en prima behandeling
Prima herstel tandvulling en in korte tijd was deze afspraak te plannen
Zie bovenstaande
Er is een vriendelijke ontspannen sfeer. Er wordt zorgvuldig gewerkt
goede zorg
Een prettige behandeling bij de Tandarts. Jammer genoeg moest ik wel 20 minuten wachten.
zeer goed.
Spoorbaan 1