Ben heel goed behandeld en goede uitleg en een fijne en goede tandarstpraktijk. Aanbevolen voor mensen die angst hebben voor de tandarst.
Wordt goed geholpen, geen lange wachttijden Goede sfeer.
Luke mensen
Jullie administratie is niet op orde. De afspraken klopten niet. Ps De AVG wordt niet goed gevolgd, getuige de luide storende gesprekken van de administratie bij de ingang. Erg erg jammer. Past dat bij een professionele organisatie. Storend dat we niet in de mail horen of onze eigen tandarts er is. Ik kies voor een tandarts, jullie niet. Zo werkt het nou eenmaal. Kosten vooraf, niets over gehoord. Bijzonder. Probeer dat eens bij een garage. Dat accepteert u niet.
Goed geholpen
Spoedgevalletje. Snel geholpen, vriendelijk.
Top!
Mijn vaste tandarts is weer terug :-) en zoals altijd goed geholpen!
Ik heb een goede ervaring
Mijn dochter en ik voelden ons gelijk op ons gemak. Tandarts en assisente waren gezellige dames. En de tandarts legde alles keurig netjes en duidelijk uit wat er gaande is. En hield mijn dochter ook gerust samen met de assistente
Ik zag er heel erg tegenop, maar het is enorm mee gevallen
Medewerkers zijn vriendelijk, geduldig. Altijd bereid uit te leggen wat er gaat gebeuren, zelfs als dat nog een keer moet. Er wordt gezegd door welke tandarts of mondhygiënist ik geholpen word. Ik ben heel tevreden over hoe er omgegaan wordt met mijn angst.
Wordt gewoon goed behandeld als er wat is
Goede ervaring met de mondhygiënist en de de tandarts in behandeling en hun advies.
Behandelingen zoals verwacht
Netjes geduldig en zeer klant vriendelijke mensen.
Erg aardige tandarts en tandartsassistentes
Zoals eigenlijk altijd weer vriendelijk ontvangen en een goede behandeling gekregen.
Ondanks het feit dat ik naar de tandartsdienst in Groningen moest bellen hebben ze mij uiteindelijk in Appingedam geholpen en daar was ik erg blij mee. Heb zowat de hele dag aan de telefoon gezeten in Groningen te bellen maar kwam er niet doorheen. Super in Appingedam.
Ik moest terugkomen voor een breuk in mijn vulling en ik ben vriendelijk en goed geholpen. Prima ervaring gehad met deze tandarts!
NVT
Mijn angst van vroeger is voor meer als de helft afgenomen.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam