Prima gegaan .
Vriendelijk team.
Nvt
Geen bijzonderheden
……………
Mijn dochter en ik werden goed en warm ontvangen. Tijdens de controle werd alles netjes uitgelegd met de dingen die er gingen gebeuren. Er werd verder alle tijd voor mijn dochter genomen.
Goed vriendelijk en vakkundig personeel
Zie hierboven
Word maar aan 1 ding gedacht en dat is geld opstrijken. Fotos worden zonder toestemming gemaakt en als je belt voor een controle afspraak dan worden er 2 afspraken gemaakt (ook 1 bij de mondhygienist) ook daar word gewoon weer extra geld voor gerekend. Ervaring is ZEER slecht
Nemen de tijd voor je.
Lieve goed werkende personen en een net gebouw. Prachtig
Zie hierboven
Geweldig.
Ik ben verhuisd en mijn partner en plusdochter zijn klanten in de praktijk. Ondanks de wachtlijsten, werd ik snel geholpen en vond ik zo tijdig een praktijk.
Heb nu sabien die is goed, heb gevraagd of nu dan wel dezelfde mag want voorheen iedere keer een ander gezicht is erg vervelend.
Was erg bang maar viel reuze mee
Word supper geholpen goeie uitleg van te vooren en een fijne sfeer
Zie boven.
Goede behandeling gehad en netjes te woord gestaan. Professionele medewerkers.
Duidelijk
Heb eerder kiezen en tanden laten trekken, maar nog nooit zo relaxted in de stoel gezeten. En de naweeën zijn ook minimaal
Vriendelijk geholpen en door de juiste mensen. Hygiene en directe hulp
Goed voorgelicht
- terug bellen wordt nagelaten - bijna een uur wachten voor je afspraak omdat het administratief niet op orde was. Kon het aantonen op mijn mail. - ver overschrijden van tijdspad voor een vervolg afspraken. • Kan gebeuren natuurlijk maar het blijft lastig als jezelf ook afspraken hebt.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam