Helemaal tevreden mee en hebben altijd alle tijd voor je en een luisterend oor en denken mee in oplossingen.
Alles naar wens, alleen jammer dat ik moest horen dat mijn tandarts weg gaat en niet van hem zelf heb gehoord.
Danielle Versfeld, was mijn tandarts, uitstekende tandarts, geduldig en accuraat. Neemt ook de tijd. Assistente , ook Danielle, ook zeer vriendelijk en behulpzaam en tijd voor humor. Danielle Versfeld mag echter geen grapjes meer maken over Ajax, ha ha. :-) Uitstekend team, blij dat ik erbij ben. Vrgr Erik
Uitstekend.
Behandeling was prima,zeer vriendelijk voelde mij op mijn gemak
prima Ook hoe het nog bekend was, wat er vorig jaar was afgesproken en nu gelijk is behandeld.
top. vriedelijk en super behandeld. elke cortrole die ik krijg heb ik het gevoel dat ze een stukje familie zijn. ben niet geholen daar Marynthe maar door een andere .ook top
Ik vond het een vrij onpersoonlijke tandarts, het is meer een geldfabriek dan enige zorg voor de patient.
beetje jammer deze keer dat de ingeplande afspraken, eerst mondhygiëniste en aansluitend tandarts, niet op elkaar aansloten... ergens een foutje in deze 2 afspraken geslopen
Wordt altijd snel en goed geholpen
Everything went absolutely fine, no complaints
Positief. Er werd rustig gewerkt en er was tijd voor beantwoorden van vragen.
word prima geholpen. word vooraf uitgelegd wat de bedoeling is
Zijn nog maar 1 keer geweest maar dat was prima.
Uitstekende tandarts; vertelt wat ze doet en is zeer duidelijk en voorzichtig. Over een vraag hieronder. Er wordt gevraagd wie de behandelend tandarts was. Het te selecteren overzicht is niet meer actueel. Zo is Peter allang niet meer werkzaam.
Er bang en angst voor de tandarts. Maar deze tandarts stelde me erg op men gemak. Waardoor mijn angsten op de achtergrond verdwenen
Altijd tevreden, afspraak is meestal redelijk op tijd. Vriendelijk en kundige mensen!
geen klachten
Ik word altijd goed geholpen door leuke assistentes en tandartsen. Ze vertellen precies wat ze gaan doen. Alle lof mijnerzijds
Eerst naar de mondhygiëniste geweest die altijd mij uitmuntend behandeld. Daarna controle tandarts wat ook uitstekend was
Nog geen problemen voor
Fijne tandarts, professioneel, kundig en vriendelijk. Prettige benadering met persoonlijke aandacht.
Je wordt vriendelijk behandeld en er wordt goede zorg geleverd.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam