prettige sfeer. ?
Pas na 20 minuten in de wachtkamer te hebben gewacht, konden mijn dochter en ik samen naar de mondhygieniste. Dat was wel fijn aangezien wij verschillende tijdstippen hadden. Was verast hoe mooi mijn tanden waren schoongemaakt!
Vriendelijke baliemedewerker, nette wachtruimte..
Goede uitleg, wat er gaat gebeuren. En ze nemen de tijd voor de cliënt.
Prima ZORG
Vriendelijk
Vriendelijk, klantvriendelijk. Duidelijk uitleg en eerlijkheid
Mijn 'eigen' tandarts is momenteel nog met zwangerschapsverlof en daardoor zag ik meer dan anders op tegen het bezoek. Gelukkig had ik een vriendelijke vervanger die op correcte wijze de controlebeurt heeft uitgevoerd. Toch hoop ik van harte dat ik bij mijn volgende tandartsbezoek weer mijn vertrouwde tandarts terug heb... Verder niets dan lof over deze tandartspraktijk. Alles klopt!
Was zoals gewoonlijk zenuwachtig maar dat was niet nodig door de kalmte die ze uitstralen
Vriendelijke medewerkers en goede service
Wel jammer dat ik lang moest wachten voor ik aan de beurt was. Iedereen was erg aardig en mijn gebit is heel goed gereinigd. De tandarts legde goed uit wat ze ging doen. Ook legde ze goed uit wat er nog zou moeten gebeuren.
Vriendelijke ontvangst. Goed geholpen. Mijn 6e en beste tandarts tot nu. Met afstand!
Alles ging prima
Ik had vorige week, zoals elk half jaar, mijn halfjaarlijks controle. Tot mijn grote verassing kreeg ik een andere tandarts. Dit vond ik niet erg leuk om te ervaren omdat ik van te voren niet op de hoogte werd gebracht. Zat nog geen twee minuten in de stoel. Ze praatte verder ook gebrekkig Nederlands waardoor een extra tandartsassistente mijn dossier bekeek...
Na jaren oude rotten in het vak te hebben gehad als tandarts, oogt de nieuwe tandarts wat timide vwb werkwijze. Verder aardig. Misschien even wennen. We gaan het over een half jaar weer zien.
Alle tijd voor behandeling en giede adviezen. Secuur werken en vriendelijke behaldeling.aan te bevelen.
Communicatie mondhygiënist laat te wensen over. Je weet niet wat goed is en wat er gebeurd.
Kom altijd tevreden en met een gevoel weer weg Sabine de mondhygiëniste doet goed haar ding
Zeer klantvriendelijk geholpen
Prettige ontvangst, goede uitleg van wat te doen staat en een prettige omgeving waar de behandeling plaats heeft.
Mijn ervaring met Puur Mondzorg was positief, alleen had voor mij de radio wel iets zachter gemogen. De tandarts heb ik ervaren als vriendelijk, prettig en correct. Één minpunt vind ik, dat alle behandelingen niet meer door éénzelfde tandarts gedaan gaat worden, maar door verschillende tandartsen. Ik heb het nog niet meegemaakt, maar de gedachte eraan, maakt mij al onrustig! Maar tot nu toe een prettige ervaring! Receptioniste was ook vriendelijk!
Prima controle bezoek gehad
Klantvriendelijk en professioneel
Door vervelende ervaringen in het verleden heb ik een angst voor de tandarts ontwikkeld. Zo erg dat ik zelfs niet meer durfde te gaan op een gegeven moment. Door de tandartsen van Puur mondzorg kom ik langzaam weer van deze angst af. Alle behandelingen zijn vrijwel pijnloos,iedereen neemt de tijd en is vriendelijk en ze geven je het gevoel een echt persoon te zijn en niet nummer zoveel in de rij. Nooit gedacht dit te schrijven,maar ik ga weer met een gerust hart naar de tandarts. Bedankt!
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam