Behandelingen en service zijn erg goed. Kom er graag.
Op tijd aan de beurt, voor controle door assistente, daarna door de tandarts. Alles correct en duidelijk.
Mijn laatste ervaring was minder goed. Mij werd gevraagd welke tandpasta ik gebruik. Toen ik antwoordde dat ik tandpasta gebruik zonder fluoride bemerkte ik dat de sfeer enigszins ongemakkelijk werd. Bij onderzoek van mijn gebit werd toen gemeld dat het tandvlees wat geïrriteerd was terwijl ik daarvoor bij de mondhygiëniste was geweest wat trouwens wel genoemd werd door de tandarts. De mondhygiëniste zij dat het er prima uitzag. Ik had het gevoel dat er een reden gezocht werd voor het gebruik van tandpasta zonder fluoride.
Vriendelijk en deskundig. Men vertelt wat er gaat gebeuren.
Zeer prettig en behulpzaam.
Voor 2 week op rij proberen ze mijn afspraak op het laatste moment af te zeggen. Ook gelijk mijn moeder bellen omdat ik niet op meen (ben ook gewoon aan het werk) en zeg me plannen niet voor niks af voor de tandarts.
Prima behandeling duidelijk uitleg met wat er ging gebeuren.
Prettige ervaring vriendelijke tandarts.
In ontspannen sfeer zonder verdoving en pijn een nieuwe vulling.
Voel mij altijd op mijn gemak. Ze nemen alle tijd. Altijd goede uitleg
Alles is goed gegaan
Vriendelijk personeel
Zie hierboven.
Ik werd nogal overvallen door de tandarts en haar assistente, er moest ineens vanalles wat bij tandarts versluis nooit werd gedaan. Ik had graag van tevoren geweten welke tandarts ik kreeg en wat haar werkwijze is.
Zeer vriendelijk personeel en kundige arts.
Word goed geholpen
Puur Mondzorg Stad Appingedam Van Roger Donderdag 8-6-2023 Goedeavond ik Zeer erg Goede Te Verden info Wat Bij 2 Tandartsen Aan mij Geven en Veder Ben Zeer erg Goed
Tandarts was erg vriendelijk, alleen ik had weer eens een nieuwe/andere tandarts als anders.
Ik zag er vreselijk tegen aan. Maar de tandarts die de implantaten deed was heel aardig en geduldig. En de assistentes ook. Ik was heel gespannen maar mijn man heeft mij er ook door heen geholpen.
Ik heb een heel onpersoonlijk gevoel overgehouden aan het bezoek. De tandarts heeft bij mijn zoon en mij max 30seconden naar onze tanden gekeken. Volgens mij heeft hij ons dossier niet eens bekeken. Zelf geen info meer gekregen over de foto’s dier eerder zijn gemaakt. Na de 30seconden van mijn zoon vroeg ik of hij nog wou kijken naar zijn tanden of jij een beugel zou moeten. Dit stond in zijn dossier dat hier deze afspraak naar gekeken zou worden. Dit kon wel even snel. Mijn zoon moest gaan staan (ik zat nog op de stoel), mond open dicht en nee is niet nodig. Omdat ik er naar vroeg kwam er een minimale uitleg. Kort om heel onpersoonlijk gevoel. Ook heel bijzonder dat we weer een andere tandarts en mondhygieniste hadden zonder overleg. Afspraak mondhygienste was op tijd. Afspraak tandarts was 25minuten te laat. Ik wil eigenlijk geen afspraak meer hebben bij deze tandarts.
Wat je van mondzorg verwacht.
Ik ga altijd zonder angst naar jullie toe. Fijne tandarts en mondhygieniste. Ga zo door!
Ik had wat twijfels over de gezondheid van een kies vlak voor mijn vakantie. Ik kon direct terecht en alles werd gecontroleerd en gerustgesteld ben ik op vakantie gegaan
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam