Dikke prima!!!
Netjes en goed geholpen
Prima geholpen
Zeer vriendelijk en duidelijk wat er moest gebeuren, zelfs ondanks dat het een invallende tandarts was.
Word goed geluisterd naar de problemen, ook word er goed met de handicap omgegaan van de cliënt.
Goede ervaring & gaan er van uit dat dit zo blijft.Met andere woorden,gewoon zo door blijven gaan>>>Top.
Nvt
Het kan niet beter.
ik had een spoedgeval en ben gelijk geholpen toen ik mij bij de balie meldde. Fantastisch!
Vakkundig behandeld met duidelijke uitleg en een prettige behandeling.
prima. maar de telefonische bereikbaarheid is slecht, Te lang in de wacht.
Zeer vriendelijk personeel. Werken netjes. Gat in voortand en je ziet er niets meer van. Rekening houden met een angstig persoon. Ik heb gelijk weer een afspraak gemaakt.
Heel te vreden
Prettige
Goed!
Dinsdag 23 mei afspraak implantoloog voor het plaatsen van implantaten. Om 13.00 stond de afspraak, na maanden wachten gepland. Word ik tot mijn grote ontsteltenis om 12.30 gebeld door een uiterst nerveuze, warrige Mevr Jeannet, met een vaag verhaal dat de afspraak HELAAS niet door kon gaan, omdat de benodigde materialen niet in huis waren. De 4 capsules antibiotica had ik al ingenomen. En ik stond perplex. Werd op achtergrond mee gemompeld, dat ze toch nog even in Scheemda zouden shoppen, en dit lukte dus. En mocht ik ineens wel voor behandeling langs komen. Kortom een uiterst onzorgvuldig, respectloos geburen!!! Onnodige paniek creëren en ik hotel de botel toch richting Spoorbaan. Excuses bleven achterwege, eerder een soort reprimande dat de materialen toch gearriveerd waren??? als reactie op mijn geuitte ongenoegen, een soort van bagataliseren. De implantoloog was een een vakman, uiterst zorgvuldig en bekwaam, echter de oudere assistente vond ik uiterst onverschillig en chagerijnig!!!
Ik ervaar mijn bezoek aan de tandarts als wat gespannen maar achteraf valt het altijd mee.
Ik heb na jaren peter versluis te hebben gehad nu klaske. Is mij zeer goed bevallen.
Goede ontvangst altijd. Weinig tot geen wachttijd . Direct aan de beurt meestal. Aardige tandartsen en assistentes. Dicht in de buurt ( Delfzijl- Appingedam. ) gespecialiseerde artsen.
mijn afspraak ging verkeerd,ik ben 2x gebeld dat de afspraak niet doorging.tandarts was ziek.er stond geen nummer op mijn nummermelder,dus een nieuwe afspraak gemaakt.kan gebeuren.
een jaarlijkse controle van mijn inplanteten. er mist iets in mijn gebitje dus terug naar de prothesemaker.
Heel goed!
Spoorbaan 1