Onrust in de wachtkamer niet fijn. Je kunt alle telefoon gesprekken mee luister.
Heel positief
Netjes,schoon ,vriendelijk.
De praktijk is prima meer de organisatie Puur maakt nog wel de nodige fouten zoals verkeerde planning. Geen herinnering mail, te onpersoonlijke benadering. De aanbeveling is dan ook voor het personeel in het pand.
Het ging prima
Prima.
Super geholpen en heel vriendelijk
De behandeling was verder goed maar ik zou gebeld worden om een nieuwe afspraak te maken wat doorgegeven zou worden omdat er op dat moment niemand bij de balie stond..Tot op heden is dit niet gebeurd.
zeer goed
Op tijd en vriendelijk geholpen.
noodgeval; ik ga op vakantie en 4 dagen voor aanvang van de reis breekt een stuk van een vulling af. Ik kon de dag dat ik belde al langskomen :-)
Is goed .het liefst zie ik dat er twee automatisch deuren zijn ivm rollator als je binnen komt
Zag erg tegen bezoek aan mondhygiëniste op, vorige ervaring was niet positief. Nu geen bloedig slagveld, maar prettige behandeling
De half jaarlijkse conrole is weer geweest
Duidelijke uitleg als er iets moet gebeuren en er wordt naar de vergoedingenlijst gekeken
Vriendelijke, bekwame bejegening/behandeling.
Goed voor elkaar
Zeer vriendelijk ontvangst door de mondhygiëniste en deskundige behandeling.
Nct
Slecht telefonisch bereikbaar, gaat eerst via centrale. Ik wil rechtsreeks met spoorbaan kunnen bellen voor iets simpels als een controle afspraak maken. Nu heb ik bijna 2 dagen in de wacht gestaan voor ik iemand aan de lijn kreeg. Op hun verzoek in het vervolg te mailen kon ik het formulier niet versturen. En er is mij als patiënt van Versluys geen informatie verstrekt wat de werkwijze is van Puur. Nu moest eerst de preventie assistent allerlei ongevraagde handelingen uitvoeren. Want je moet natuurlijk wel met een schoon gebit naar de tandarts. Ik had het fijn gevonden dit van tevoren te hebben geweten. Nu komt het over als pure geldklopperij, waar je dan ook maar allemaal voor verzekerd moet zijn. Heb gelijkgezet dat ze alles mag doen waar ik niet om vraag, maar wil er geen rekening van zien. Dat kon natuurlijk niet. Uiteindelijk bij de tandarts en die was zo klaar. Assistente zat niet achter de balie dus stond voor een vervolg afspraak maar te wachten tot ze terug kwam. Zat zeker te koffie drinken oid, een andere assistente kwam langs en zei dat ik maar moest bellen. Waardeloze service ben gewoon weg gestuurd zonder afspraak. Opnieuw meerdere pogingen moeten ondernemen om iemand aan de lijn te krijgen en toen het lukte kon ik pas eind juni terecht. Ik hoop niet tussendoor iets te krijgen aan mijn gebit
Goede uitleg en behandeling. Heb als kind een tandarts trauma opgelopen. Heb bij een bezoek/behandeling hier nauwelijks nog last van.
het was de eerste keer bij een nw tandarts. Heel prettig benaderd.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam