Zeer goede en deskundige mondhygiëniste en tandarts. Zeer duidelijke uitleg over eventuele behandelingen en werkwijze.
Vriendelijk behandeld. Wordt leuk met kinderen omgegaan. Kinderen gaan met plezier naar tandarts toe.
Ik ben niet meer bang voor de tandarts, Maar wie me geholpen heeft weet ik niet.
Goed besproken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden
positief
Goede ervaring met zowel preventie assistente als tandarts. Wacht nog wel op mijn bevestigings mail voor de volgende afspraak.
Ik word goed geïnformeerd
Ondanks de afspraak liep het een half uur uit voordat ik aan de beurt was. Ik had het prettig gevonden wanneer even was aangegeven dat het door omstandigheden wat uitliep. Er volgde een goede behandeling.
vriendelijk, duidelijk en geen problemen
Ben niet gewent zolang in de stoel te zitten met controle
Ik ben goed te woord gestaan , en voorbereid wat ze gingen doen.
Goed geholpen, het betrof het plaatsen van een kroon.
Bereik accistente is zeer slecht. De werk zaam heden van de tandarts is helemaal niet prettig dat eerst een gaat kijken en dan de andere .
Altijd snel en vakkundig geholpen
Ik heb het als zeer prettig ervaren. complimenten aan v.d.Riet en assistente Miranda.
De behandeling bij de mondhygiëniste duurde langer dan ik had verwacht. Behandeling verder goed
Kennis gemaakt met een vrouwelijke tandarts, naam heb ik niet onthouden. Maar ze is uitermate vriendelijk. Duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Ze heeft een rontgefoto gemaakt van.mijn gebit. Gevraagd hoe vaak dit moet, aangezien ik het ongeveer 2 jaar geleden ook heb gedaan. En ik neem aan dat de gegevens er wel zijn, en dat het overgomen was van tandarts Versluijs. Maar alsnog de foto gemaakt en mocht ik meekijken met het resultaat. Wat ik ook al weet is dat ik tandsteen heb, en dat wordt binnenkort verwijderd door de mondhygieniste.
Ik ben goed geholpen
Zie boven
Prima! Duidelijke uitleg.
ik ben prima geholpen
Een goede behandeling van mijn tandarts en assistente .
Goed, ik ben zeer tevreden!
we moesten lang wachten en hadden een hele korte controle. We waren gewend dat de tandarts ook tandsteen verwijderde, dat moet nu weer met een aparte afspraak.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam