Niet tevreden over de manier waarop de mondhygiëniste tegen mij praattte. Ze behandelde mij als een klein kind. Tandarts was wel aardig
Na continue uitstellen door mijn angst toch gebeld en afspraak gemaakt omdat de pijn te erg werd. Geweldig opgevangen en begeleid! Na een aantal slechte ervaringen nu blij hier terecht gekomen te zijn!
Ben op een vriendelijke deskundige manier geholpen
Naam tandarts weet ik niet goed meer. Was een mevrouw met Duits accent. Ik geloof dat ze Feemin heet.
Er was een stuk van mijn kies afgebroken. Dit is pijnloos gerepareerd.
Het is wel wat té druk als je een afspraak wilt maken.
de tandarts die mij geholpen heeft kon ik niet goed verstaan dat vindt ik jammer had liever een tandarts gehad die ik kan verstaan met de uitleg. volgens mij komt de tandarts hier niet vandaan.
Ze werkt zeer zorgvuldig bij de halfjaarlijkste controle!
Prima ze geven duidelijk advies en bespreken het plan v aanpak ook en de eventuele kosten ook. Wat doen we nu en wat kan wachten tot volgende jaar.
Super vriendelijk personeel, van de baliemedewerkster tot de tandarts, allemaal vriendelijk en goed benaderbaar. Daarnaast naar mijn idee kundig en verstand van zaken. Telefonisch minder goed bereikbaar, via mail snel reactie. Verplichting van mondhygiënist voordat je de tandarts bezoekt blijf ik bijzonder vinden.
De assistent was onvriendelijk en deed van alles zonder te overleggen. De tandarts was daar in tegen wel vriendelijk.
vervangende tandarts tov de voorgaande behandelingen, en het zal bij de huidige tijd horen: weinig tijd, gaat al snel weer door naar een volgende patient wat de assistent of mondhygiënist aangaat is het iedere keer een andere, en zolang de persoon in kwestie het werk goed doet, ben ik tevreden
Heel erg fijn dat ik er zo even tussendoor mocht om even te kijken wat de klachten waren.
Controle, foto en behandeling gehad, ik zag hier wel tegenaan maar dat was niet nodig. Ik ben goed en professioneel behandeld, dank hiervoor!
Fijne behandeling gehad
Ik kom alleen voor controle langs en ze ontdekken een klein gaatje niet op de zenuw en mijn spalkje zit los. Nu kost dit in totaal 300 euro. Moet 2 maanden wachten voordat het spalkje vast word gezet terwijl de vorige tandarts heb direct vast zou hebben gezet. Draait allemaal om geld.
Wordt goed overlegt met je over wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren en wat de kosten hier van zijn.
Zorgvuldig, vriendelijk, prettig, uitstekend
Zo fijn dat mensen inzien dat je snel gestrest bent en daarop acteren. Gekeken en direct geholpen, supertof. Hoefde ik er niet meer tegenaan te zien. Zo fijn!! Dank je wel.
Er was tijd en aandacht voor mij
Positief
Behandeling is heel verzorgd. Ik heb EEN minpunt bij de balie is er TE vaak niemand aanwezig. Dit geeft onrust in de wachtruimte. Ik kom graag terug. Groet.
Goed, tevreden.
Spoorbaan 1