Aardig,attent,kundig.
goed geholpen
Deskundig en prettige in omgang
menselijke prettige ervaring
Ik heb werkelijk nog geen 10 min de stoel gezeten, en moest 125 eur voor een gaatje betalen. Bij Versluijs was ik minder dan de de helft kwijt. Met vriendelijke groet, Alex van Delden
goede uitleg, vriendelijk, deskundig.
Klaske had geduld met me ben absoluut panisch voor de tandarts maar uiteindelijk kwam het goed dank !
Had afspraak tandarts , deze met verlof dus deed mondhygiëniste de controle . Prima maar volgende keer graag hierover geïnformeerd Verder gebeld om eerder te komen, had afspraak 17:15 of ik om 16:40 kon komen, ben er moet ik nog wachten tot 17:30 ..
Op tijd en op een leuke manier geholpen.
mijn ervaring is prima
Ik ga liever naar de tandarts dan naar de kapper. Echt!
Patiënt staat op de eerste plaats.
Ik had kies pijn die af en toe erger werd . Heb gebeld ik kon gelijk volgende dag erheen En gaatje behandeld . En heel vriendeijk iedereen, leggen goed uit wat ze gaan doen dat geeft heel lekker gevoel
Was goed
De tandarts is eerlijk, legt alles goed uit, houdt rekening met mijn wensen en de wachttijd is minimaal. Zeer tevreden
Zeer fijne omgeving voor mondzorg. Mijn mondhygiëniste is kundig,duidelijk en vooral erg rustig, wat de behandeling als prettig doet ervaren.
Je merkt aan het personeel dat het erg druk is. De kwaliteit van het personeel is geweldig.
Er heerst altijd zo'n ontspannen sfeer. De tandarts en assistente stellen je direct gerust door hun relaxte aanpak. Muziekje op de achtergrond maakt het af. Jullie zijn echt toppers.
Ik kon zelfs nog terecht voor polijsten van mijn gebit terwijl dat niet eens afgesproken was.
vermoed van beide kanten teleurstelling. Bij Versluijs was ik gewend bij de controle ,dat het tandsteen werd verwijderd. Nu niets. Alleen het advies om naar de mondhygienist te gaan. Dus eigenlijk voor niks geweest Voorlopig verder geen afspraak gemaakt.
Fijne kennismaking met nieuwe tandarts en assistente, direct een goed gevoel bij beiden
Mmmm
Peter Versluijs staat nog in de lijst? Tandarts heeft zich niet voorgesteld.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam