Er wordt veel verteld wat er gaat gebeuren en er wordt vaak gevraagd als alles goed gaat tijdens de behandeling
Ik ben zeer tevreden over zowel tandarts als mondhygiëniste. Goede zorg in een ontspannen sfeer. Tijdigheid en afspraakservice is in orde.
De aandacht die aan mij wordt besteed vind ik bijzonder goed. Goede gebitsreiniging en een goede controle van het gebit en tot slot zeer vriendelijk personeel. Alleen 1 minpuntje: ik kreeg last van mijn rug in de behandelstoel, ligt niet prettig
Uitstekend!
Voelde mij wel op mijn gemak daar ik er erg tegen op zag om dat het de eerste keer was.
Tandarts was erg gezellig, ik voelde me gelijk op mijn gemak. Maakt de behandeling ook minder spannend.
Gaat goed. Geen klachten
Prettige en aangename praktijk.
Matig
Mijn vaste tandarts is altijd zeer prettig, wegens verlof had ik nu een andere tandarts die ook zeer prettig en vriendelijk was, die kundig was in haar werk. Echter telefonisch niet zo prettig geholpen. Ik had me verslapen voor een afspraak en heb direct gebeld op tijdstip vd afspraak. De telefoniste zij dat ik in augustus ook had afgemeld en dus er kosten in rekening kwamen. Echter in augustus had ik de griep en had ik ruim 2 dagen van te voren me ziek gemeld waar destijds vriendelijk op gereageerd werd. Uiteindelijk niks meer gehoord maar onredelijk kosten in rekening wordt gebracht..
Precies op tijd aan de beurt, iedereen vriendelijk, en na de preventieve beurt direct door voor tandsteen, polijsten en een aantal persoonlijke adviezen.
Lief en aardige mensen. En geholpen op de juiste tijd . Top
Werden weer laat opgeroepen, bleek dit ook nog een afspraak te zijn waar ik niet eens van op de hoogte was, voor poets les van mijn zoontje. Uiteindelijk bij de tandarts gekomen, voor de controle van mijn twee zoontjes en mijzelf. Bleek dat er bij de vorige controle al een gaatje geconstateerd was, en ik hier niet van op de hoogte ben gebracht!!!! Dit stond volgens de tandartsassistente wel in hun dossier. Ik was in alle staten, zo verdrietig! Het gaat om een jongentje van 5, verdere controle ging goed. Deze tandarts en assistente deden hun best, met ja kan er nu niks meer aan doen.( en nauwelijks zichtbaar, dit klopt. Mij is het ook niet opgevallen, ondat het helemaal op de achterste kies zit) Nee dat begrijp ik maar dit had absoluut niet mogen gebeuren!! Je hoort hier van op de hoogte gebracht te worden tijdens een controle zodat je er iets aan kan laten doen. Dus zeiden maak maar een afspraak met spoed, ik met beide jongens naar de balie, geen assistent. Loopt er 1 langs en ik vraag haar ik moet een afspraak maken met spoed. Ja er is ziekte zei ze.... bel morgen maar dat was de druppel. Het was geen fijn bezoekje helaas. Ben normaal echt wel te spreken over deze tandartspraktijk, maar dit was even te veel negatiefs in 1. Aankomende week mag mijn zoon geholpen worden, ik hoop dat dit goed mag verlopen
Zeer tevreden over Klaske. Ze offerde haar pauze op, zodat ik snel geholpen kon worden. Bovendien is ze erg kundig. Top!
Uistekend verzorgd.
De mondhygiëniste heeft ook de halfjaarlijkse controle gedaan en dat deed ze heel erg goed
Goed gehandeld
Ook mijn tweede keer bij mondzorg is goed verlopen. Had nu een andere tandarts , de vorige ging met pensioen. Dat is altijd even afwachten hoe het dan nu gaat maar, ben zeer tevreden
Het feit, dat de foto’s van onze mondhygieniste nog niet in de computer van de tandarts stonden, vond ik niet kunnen.
Deskundige tandarts die overlegde met mij
Eind vorig jaar, ivm verhuizing, voor het eerst kennis gemaakt met de praktijk. Praktijk is modern en netjes. Vriendelijk ontvangst en prettige communicatie. De tandarts en haar assistente namen de tijd. Enkele weken later moest ik plotseling een afspraak maken voor een behandeling. Dit ging vlot en ik voelde mij goed op mijn gemak!
Goede professionele specialist neemt de tijd voor je goede ervaring mee
Prima ervaring, geen opmerkingen
Spoorbaan 1