Vriendelijk, duidelijk in uitleg. Vriendelijkheid aan de balie. Ook de preventie arts was een hele vriendelijke dame met humor. Maar ook goede uitleg.
fijne mensen, altijd hartelijk.
Ik ben goed geholpen en ik ben zeer tevreden met nieuwe tandarts (Elif). Ik ben goed ontvangen en goed geholpen. Ik kreeg duidelijk uitleg over het probleem met mijn gebied en werd heel professioneel geholpen. Ik ben helemaal tevreden en blij met nieuwe tandarts.
Prima, de tandarts deed voorzichtig haar werk. En naar mijn mening secuur.
Was kort dit keer en een nieuwe tandarts Zeer vriendelijk en goed in de uitleg
Er werken daar vriendelijke mensen, waarbij ze geduld hebben voor kinderen. Verder voelt het vertrouwd aan.
Ben blij met de advies die ik gekregen heb.
Prima, geen probleem
Prima ervaring. Goede en duidelijke uitleg. Geen pijn en ongemakken. Op tijd aan de beurt.
Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden, vond het tandarts bezoek erg snel en opeens moet ik nieuwe vullingen, maar deze zijn nog prima dacht ik. Erg afstandelijk allemaal. Alsof iedereen maar geld genoeg heeft om dat allemaal in een keer te doen. En de preventiemedewerkster was niet zo heel aardig en ook erg afstandelijk. Heb er niet een heel goed gevoel bij, weet ook niet of dit is wat ik wil. Mijn man komt thuis met een berekening van ong €2000, dat kan toch niemand in deze tijd nog betalen. Alsof zijn gebit ineens heel slecht is.
Mijn afspraak werd last minute afgebeld, heel vervelend want ik had mijn agenda erop aangepast (eerder vrij van school). Gelukkig kon ik een week later wel terecht bij een andere tandarts.
Ik kreeg een andere tandarts voor mijn controle bezoek. Dit werd vooraf niet gemeld aangezien ik nogal angstig ben. De vervanger heeft mij goed geholpen. Alleen het maken van een nieuwe afspraak betreft een behandeling mag wel korter.
Kundige implantoloog
Graag even vertellen waarom er 2 afspraken staan na dat er 1 was ingepland, was voor mij wat nieuws.
Geweldige behandeling, en het resultaat is geweldig!! Bedankt!!
Goedemorgen, Het is dat u erom vraagt, maar de behandeling tot heden was niet 100 %. U bent wat vroeg met uw vraag naar een oordeel want de behandeling is nu halverwege. De kroon moet in de eerste week van januari nog worden geplaatst. Er was een zgn. "noodkroon" geplaatst en deze lag al los in mijn mond toen ik na 5 minuten thuis was gekomen van de behandeling. Deze noodkroon schoot zonder een noemenswaardige belasting spontaan los. Daar deze noodkroon m.i. een cosmetische functie heeft, behoeft deze wat mij betreft niet worden herplaatst. Mocht het anders zijn dan verneem ik het wel van u. Mogelijk rekent u geen kosten voor deze noodkroon en het plaatsen ervan. Met vriendelijke groet. Siert Ritsema.
Zowel Sabine als Klaske ervaar ik al zeer prettige professionals die rekening houden met mij.
De tandarts is goed, lief met kinderen.
Ik werd heel correct en vriendelijk behandeld
HELE GOEDE ERVARING MET MONDZORG VOORAL HEEL GOED VOOR MENSEN DIE ANGST HEBBEN. JE WORD HEEL ERG OP JE GEMAK GESTELD.
Ik was heel bang Daar werd rekening mee gehouden Ingreep was snel klaar en herstel gaat goed
Eerste indruk is dat iedereen super vriendelijke is en je gerust stelt. Duidelijke uitleg over het verloop van de behandeling. Wel jammer dat het erg drumkits. Hierdoor is een afspraak voor de behandeling op korte termijn onmogelijk. Drie maanden wachttijd.
goede ervaring.
Spoorbaan 1