Ik ga hier graag heen. Fijne sfeer en deskundige medewerkers. Enige puntje is dat ik vaak lang in de wachtkamer zit.
Moest lang wachten vervolgens ging de controle erg snel. Ik had een gaatje maar kon geen afspraak maken. Het advies om alle vullingen te vervangen vond ik overdreven en commercieel.
Na een belletje met de assistent kon ik dezelfde dag nog terecht Erg fijn!
We werden vriendelijk ontvangen. Receptioniste had een goede interactie met mijn zoon. Ondanks dat wij moesten wachten bleef receptioniste contact houden met de cliënten. Controle bij tandarts was snel en duidelijk. Kon mij antwoorden op de vragen die ik stelde. Al met al een fijne eerste ervaring.
Vriendelijk
Controle was goed. Behandeling die eventueel gaat gebeuren duidelijk uitgelegd. Bij thuis komst een mail wat de behandeling gaat kosten.
Al mijn hele leven kom ik bij meneer Versluijs. Helaas voor ons stopt hij ermee. Het zijn altijd gezellige bezoekjes geweest. Gebittechnisch was het denk ik ook dikke prima! Nog nooit problemen gehad, hopelijk zal dit bij mijn nieuwe tandarts ook zo zijn.
Erg goed hulp gehad bij de tandarts en mondhygiënisch.
Ik had om 11.05 uur een afspraak. Ik was uiteindelijk om 11.30 uur aan de beurt. Er was wel aangegeven dat mijn eigen tandarts ziek is, wat ik prima vond. Ik was binnen 2 minuten weer uit de behandelkamer, alles was ‘goed’ na een korte controle. Terwijl ik bij mijn eigen tandarts tandsteen heb etc. Ik voelde mij niet gehoord. De afspraak had beter verplaatst kunnen worden naar een moment waarop mijn eigen tandarts wel weer aanwezig zou zijn.
Oke.
Prima, deskundig geholpen met de problemen
Voel mij zeer op mijn gemak bij de behandelende tandarts
goed behandeld
De mondhygiëniste deed haar werk zorgvuldig en gaf voldoende toelichting.
Ze namen all tijd voor mij. Maar jammer dat ze niet gelijk de gastjes hebben gevuld. Omdat ik bang ben bij de tandarts. En ik nu weer terug moet komen
Vriendelijk, goed uitleg over behandeling.
Als prettig ervaren. De mondhygiëniste Sabine nam de tijd voor behandeling, waardoor ik op me gemak lag in de stoel. Afsluitend weggegaan met bruikbare tips. Enigste minpuntje is parkeergelegenheid bij de gebouw.
Prima had mijn zoontje mee en daar werd leuk speels op ingespeeld
Werd. Goed geholpen door de tandarts ,eindelijk eentje die je gerust stelt ,en niet direct met verdoving klaar staat ,want de .mondzorg is al duur genoeg.
Fijne praktijk Een aanrader
Mijn ervaring is,het is mij goed bevallen. Ben goed ontvangen de tijd genomen uit te leggen hoe de behandeling gaat gebeuren en behandeling ben ik ook tevreden mee.
Wordt rustig en voorzichtig geholpen
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam