de afspraak was eerder gemaakt op 8.00 uur. Dit stond ook in de bevestiging. In de herinnering werd een tijd van 08.10 vermeld, dit zonder overleg. Bij aankomst in de praktijk blijkt de afspraak ineens op 08.20 te staan. Ook hierover is geen overleg geweest.
Zie hierboven.
In het weekend brak er een stuk van mijn vulling af. Maandagochtend gebeld en maandagmiddag mocht ik langs komen. Prima geholpen door Mohamad en Esther!
Elke keer vraag ik om dezelfde tandarts en mondhygiëniste. Wanneer ik dan op mijn afspraak kom en ze er niet zijn, terwijl ik daar speciaal om vraag, ben ik teleurgesteld. Terwijl men mij van tevoren had gebeld om de afspraak een week naar voren te verzetten. Zelfs toen is er niets gezegd over dat ik andere mensen zou krijgen. Bij mijn vorige afspraak wist ik wie ik weer zou krijgen maar dat was dus niet het geval. Dit al vaker aangegeven maar krijg het idee dat hier weinig begrip voor is. Gelukkig had de mondhygiëniste die er was daar wel begrip voor
Vind het niet fijn om naar de tandarts te gaan. Maar de tandarts isber begripvol en legt alles heel duidelijk uit.
Vriendelijke tandarts en assisteren. En heel duidelijk wat er moet gebeuren .
Ze luisteren naar mijn wensen.
Verwijderen tandsteen zoals gewoonlijk ging goed en de controle vd tandarts was ook naar tevredenheid.
Een goede zorg voor het gebit
Goed behandeld
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste namen ruim de tijd voor een zeer professionele behandeling.
Nette behandeling en alles goed uitgelegd vriendelijke mensen
Veel aandacht voor ons met een vleugje humor!!
Iedere keer wanneer ik weer kom en gelukkig is dat niet zo vaak, zijn er weer andere artsen. En dan ook nog artsen die je niet duidelijk kunt maken wat er precies aan mankeert. Ben er niet zo tevreden mee.
Zag vreselijk op tegen de nieuwe prothese maar al met al is het heel goed verlopen.
Tandarts is nooit leuk, maar ze zijn vriendelijk
Zorg en kwaliteit op een hoog niveau
Mondhygiënist heeft goed gereinigd. Gebruik tandstokers uitgelegd. Tandarts deed snelle controle. Geen bijzonderheden.
Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Fijn Team met kundige mensen. Kan altijd de afspraak met mondhygiënist en tandarts tegelijk bespreken, wel zo fijn.
Ik was altijd doodsbang voor de tandarts. Nu ik naar puur mondzorg ga is dat niet meer zo.
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal