Ze waren verder goed
Snel en goed geholpen
Altijd vriendelijk en met een goede uitleg wat er gaat gebeuren
Prettig behandeling door de mondhygiëniste. Zij stelde mij ook op mijn gemak. Was wat zenuwachtig voor een nieuwe tandarts. Mond voelde na de behandeling weer schoon en fris aan.
Deskundig advies gekregen en vriendelijk personeel
Alles is prima gegaan 8
vriendelijk, gewaardeerd
Na hele lange tijd eindelijk weer een tandarts die alles rustig uitlegd. En ook meedenkt !
Volgende keer aanmelden op de zuil. Dit was niet bekend
Wel een minpuntje. Wij kregen direct een factuur. Willen toch eerst weten of we het product wat we hebben gekocht aan onze wensen voldoet. Tot op heden nog niet!!!. En hoe zit het met de garantie? Niets over gehoord.
Rustige benadering, duidelijke uitleg en geduldig
naar omstandigheden goed
Goed.
Goed en snel geholpen.
Zie boven
Goed geen op of aanmerkingen
Ik ben doodsbang voor de tandarts, maar het viel me mee ze waren zeer aardig
Ik vind het altijd spannend naar de tandarts te gaan. De ontvangst Wes prima. Voor de behandeling gevraagd of ik een verdoving wilde. Bij de bevestiging werd dmv een wattenstaafje eerst het tandvlees verdoofd. Hierdoor voelde je de injectie nagenoeg niet. Tijdens de behandeling vertelde de tandarts precies wat hij ging doen. Ook de assistente had de patiënt goed in de gaten. De ervaring was goed.
Zie boven.
Ik had het gevoel dat de tandarts precies wist wat ze moest doen. Ze had het snel gefikst, en gaf uitleg over de reparatie van de kies.
Veel gemopper maar goed afgewerkt
Goede informatie. Persoonlijke aandacht. Goede uitleg.
Lang wachten, excuses wel aangeboden.
De behandeling van zowel de preventie assistente als de tandarts was voor mij naar tevredenheid. Er wordt tijd genomen en uitleg is prima.
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal