Ik heb geen verstand van auto’s. Dat maakt me soms onzeker over wat nu wel of niet noodzakelijk is. Wanneer is een advies nu goed voor mijn auto en wanneer goed voor de bankrekening van de garage!? Ik kom nu 5 jaar bij Vermeulen en we hebben 2 youngtimers. Dan weet je dat onderhoudskosten er bij horen. Ik heb al meerdere keren gehad dat ik de auto wegbracht en rekende op een flinke nota, terwijl het advies (en de werkzaamheden) dan onverwachts laag uitvielen. Echt fijn dat ik geen seconde na hoef te denken, over voor wiens belang het advies is.
Netjes geholpen en gekregen waar ik voor kwam, nieuwe banden.
Alles op tijd af en volgens afspraak. Eventuele bijzonderheden worden altijd telefonisch besproken
Mijn ervaringen met deze garage is uitstekend. Stuk voor stuk mensen met hart voor hun vak en altijd super vriendelijk.
goede service en directe afspraken
Wordt correct geholpen
Ben al ruim 20 jaar klant bij dit mooie familiebedrijf. Wordt altijd hartelijk ontvangen en goed geholpen! Je staat nooit voor verrassingen want ze informeren je als er dure reparaties uitgevoerd moeten worden. Gaat altijd netjes in overleg! Voor mij geen andere garage; blijf trouw aan vakgarage Kees Vermeulen!
Als er iets is bel ik voor een afspraak , dan is het zo gefixt
Zoals altijd weer vriendelijk en kundig geholpen. Ben uiterst tevreden over deze garage. Vriendelijke groet Anja Langeweg
Vertrouwd adres
Goed geholpen, snelle service, reparatie was eerder klaar dan gepland
Wordt goed geholpen.