Garage gebeld wegens stukken aan de auto op vrijdag laat in de middag. Zaterdagochtend auto kunnen brengen en maandag weer klaar! Extra kosten worden van te voren overlegd. Personeel is zeer vakbekwaam en deskundig! De auto wordt daarnaast ook altijd weer keurig overgedragen. Mocht nu zelfs de auto ophalen na sluitingstijd! Dus weer prima service! Wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Dat betekent dus voor alles 5 sterren!! Kom hier al zeker 20 jaar en voor mij geen ander garagebedrijf. Ga zo door team Kees Vermeulen!
Vakbekwame, snelle afhandeling. Vriendelijke ontvangst.
Altijd netjes word je geholpen . Goede communicatie als er iets gevonden wordt wat ook gemaakt moet worden . Duidelijke prijs afspraken . Top service
Het “klotsend water” geluid zorgde voor veel hoofdbrekers, maar gelukkig wel opgelost. Drie vakkundige monteur waren samen sterk.
Niets is teveel, vragen worden beantwoord met woord en daad. Vakkundig personeel en zeer klant vriendelijk. Hier ben je echt een klant.
Deskundig en vriendelijk personeel
Ontvangst is vriendelijk. Er wordt goed naar je geluisterd. Zeker veel kennis in huis.
Top!
Uitstekend geholpen, snelle service en echt vriendelijke mensen.
snelle hulp, altijd vriendelijk
Snelle service, goed advies en dichtbij de klant ( wat je niet meer ziet bij grote dealers).
Goede service en snel
Zoals ik gewend ben, super!
kan altijd terecht
ik wordt altijd correct en vriendelijk behandeld. de auto is al 12 jaar in een goede staat onderhouden, wat ook het aller belangrijkste is.
Maken altijd tijd voor de klant
Bij n probleem staan ze altijd klaar voor je , zonder dat je merkt van dat het te veel is . N klein team maar gewoon fijne mensen om te komen . Altijd staat de koffie klaar en HEEL LEKKERE . Ik ben heel tevreden .
Goede service zoals al jaren van deze garage gewend ben.
prettig bedrijf, goede service
Hele goede service.. geen klachten.
Warme, eerlijke en goede/degelijke service. Hier ben je geen nummer. Altijd in voor een praatje. Reparaties zijn altijd oke. Korte wachttijden bij het maken van een afspraak. Sommige reparaties kunnen en worden meteen uitgevoerd na goed overleg. Bovenstaande maakt het verschil tussen de kleine dealer (Vermeulen) en (te) grote garage bedrijven die in deze tijd normaal zijn en het zicht op de klant verloren hebben.
Vriendelijk en betrouwbaar. Altijd bereid je zo snel mogelijk te helpen
Vakmensen en lekkere koffie
Breng mijn bus Haal hem eind van de middag weer op
Ik ben al meer dan 35 jaar klant en heb nog nooit klachten gehad.