Goed assurantiekantoor met 'korte lijnen'

Na een aantal jaar als klant bij Hornes Assurantiën hebben we een kort uitstapje gemaakt naar een assurantiekantoor dichter bij huis. Dan ontdek je hoe het ook kan.... en dus weer snel terug gekomen bij Hornes.

Servicegericht en menselijk

Al heel lang klant bij John. Zowel in goede als in slechte tijden. John stond en staat altijd voor ons klaar. Daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor. We hopen nog een lange samenwerking te hebben met John en zijn medewerkers. Ook zij zijn toppers.

super goed

we zijn al jaren klant en nog steeds heel tevreden

Goed en ervaren behandeling.

Ben al jaren klant,belasting,verzekering,alles op orde en verzorgd.

Jaren lang een grote steun met administratie en assurantiën

Jaren lang een grote steun met administratie en assurantiën

Persoonlijke service

Ben al jaren tevreden klant bij Hornes. Wat heerlijk als je gewoon kunt bellen bij vragen en/of advies nodig hebt over een verzekering of financieel product. Geen call center, geen chat robot, geen wachtrij... gewoon een kundige medewerker aan de lijn die je verder helpt. Daarbij ook nog eens een eerlijke benadering, waarbij meerdere producten van verschillende bedrijven worden vergeleken en afgewogen.

Plezierige ontvangst, snelle afhandeling

Altijd plezierige ontvangst op kantoor. Duidelijk advies.

Prima service en fijne communicatie

zeer tevreden met Hornes Assurantiën.

Wij komen al heel wat jaren bij Hornes Assurantiën, ze denken goed mee naar een oplossing, en de medewerkers van Hornes zijn vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Wij adviseren ze zeker aan.

Goed en vertrouwd

Ga er al heel lang naar toe

Prima kantoor!

Prettig en vriendelijk geholpen. Snel en correct aanvraag belasting en verzekering in behandeling genomen.

word goed geholpen

altijd goed contact en word er prima geholpen

Fijne mensen die goed werk leveren

Doen altijd me belastingaangifte perfect dankjewel

Bij Hornes Assurantiën is de klant echt koning

We hebben een redelijke verzekeringsportefeuille bij Hornes ondergebracht. We worden telkens weer blij verrast met de adequate afhandeling van schadegevallen en concurrerende prijzen op verzekeringsgebied. Professioneel kantoor in alle opzichten.

fijne mensen alles goed geregeld goede afspraken

fijne mensen alles goed geregeld goede afspraken

ge-wel-dig!

snel, accuraat, persoonlijk, compleet.

De aangifte inkomstenbelasting 2020 is vlot en correct behandeld, prima.

De gegevens voor de inkomstenbelasting 2020 ingeleverd en al vlot kreeg ik de aangifte met de ingestuurde informatie weer terug met de post.

Als al jaren prima. Bedankt

Al jaren prima.

Al vele jaren naar tevredenheid.

Zie boven

Super snelle service

Ik heb op aanraden van een buurvrouw die al 30 jaar tevreden klant is, voor het eerst gebruik gemaakt van de de firma Hornes Assurantien & Administraties voor mijn aangifte IB2020. Ik werd geholpen door Johan en het contact verliep perfect. Vragen werden snel beantwoord. Ook de kosten vind ik in verhouding met de geleverde dienst. Nu even afwachten op de Belastingdienst er ook zo over denkt. Wanneer de aangifte wordt geaccepteerd, neem ik volgend jaar zeker weer contact op.

Prima service en snel!

Snelle service die helemaal prima was.

Duidelijk en snel

Als ik een vraag stel krijg ik altijd een duidelijk antwoord, moet er iets uitgezocht worden, krijg ik ook daar altijd even een melding van. Ook als er iets aangepast moet worden of er is een aanvraag gedaan word dit snel geregeld met kort even wat ze gedaan hebben

We worden altijd goed en snel geholpen

Gewoon goed en accuraat werk wordt er geleverd.

Goed duidelijk verhaal wat jullie brengen

Duidelijk verhaal met mijn belastingaangifte en andere hypotheekzaken

Wilhelmina van Pruisenlaan 145

2807KH Gouda