Topservice

Vakmensen met een superservice!

Top garagebedrijf!

Mijn auto wordt hier al jaren vakkundig onderhouden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel erg betrouwbaar kundig en prettig

Erg vriendelijk en kundig personeel. Heel open en eerlijk, en zeker niet prijsopdrijvend, eerder het tegenovergestelde. Goede adviezen ook.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd super, duidelijke uitleg en vakmanschap

Ik zit al heel wat jaren bij auto2000. Jos is fantastisch, geeft duidelijke opgaves bij mankementen en de service is heel goed. Als mijn auto bij auto2000 is geweest ga ik weer met een veilig gevoel de weg op.

Hele prettige garage.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Al 25jaar trouw aan deze garage. Ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Kwaliteit prijs normaal.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service enige nadeel beetje druk daar door lang wachten op een afspraak voor onderhoud

Duidelijkheid, uitleg over factuur,

• Reden bezoek Andere reden

Great Service :-)

I am customer of Auto2000 for more than 9 years now and am very pleased with their service.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Vakkundig

Vakkundig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk en meedenken met de klant

Positief

Zij zijn erg vriendelijk

• Reden bezoek Andere reden

Prima ervaring

Na lange rijd weer genruik gemaakt van hun service. Prima.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Al sinds de oprichting tevreden klant

Ze kunnen niet alleen onderdelen vervangen maar ook repareren. Dat scheelt in de kosten!

Zeer goede service

Snelle diagnose en uitleg van de reparatie.

uitstekend!!!

Vakkundig werk! Goede behandeling. Personeel zeer correct.

open en eerlijk

als vaste klant kan ik zeggen dat ik al jaren vertrouwen heb in auto2000. ik heb het gevoel dat zij nooit meer doen dan noodzakelijk en als er een duur onderdeel vervangen moet worden pakken zij zeker niet de duurste optie. ik kom nooit voor verrassingen te staan bij het ophalen van de auto. vooraf altijd melding wat het gaat kosten.

Eerlijk en betrouwbaar

We hebben onze auto's hier al jarenlang in onderhoud en hebben het volste vertrouwen in de betrouwbaarheid en deskundigheid van het personeel. Ook dit keer weer een positieve ervaring: de airco werkte niet en het zag er naar uit dat de pomp vervangen zou moeten worden. Een flinke kostenpost, maar we hadden hier al toestemming voor gegeven. De monteur vond echter toch een mogelijkheid om het defect te repareren zonder de pomp te vervangen. Dat scheelde ons een behoorlijk bedrag.

zeer klantvriendelijk

Garage Auto2000 heeft aandacht voor de auto en voor de klant. Het wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is. Er is service bij noodsituaties, zodat je altijd terecht kan. Ook is er zo nu en dan een financieel voordeeltje. Prettige mensen die altijd vriendelijk zijn.

Goede service, eerlijk verhaal

Auto gebracht voor grote beurt met apk, met al een paar opmerkingen van mijn kant. Alles is netjes nagekeken en ik werd tijdig gebeld om een prijsopgave te toen. Onderdelen moesten wel besteld even worden, maar de volgende dag kon de reparatie gelijk uitgevoerd worden. Nette service en altijd een eerlijk verhaal.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel fijn en snel geholpen!

Kleine onderhoudsbeurt laten plegen aan de auto. De auto in de ochtend afgegeven, met de leenfiets naar kantoor gefietst en tegen de middag stond mijn auto alweer klaar om opgehaald te worden. Zeer snel geholpen en tussentijds goed op de hoogte gehouden door de jongens zonder er zelf achteraan te hoeven bellen. Goede service en wat mij betreft zeker een aanrader!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vertrouwd en betaalbaar!

Al jaren onze drie auto's in onderhoud. Tot nu toe zeer tevreden over de service en vakkundigheid!

Veel service en klantgerichtheid

Hele fijne garage met klantgerichte balie en professioneel personeel. Ze denken goed mee en vervangen alleen onderdelen als dat echt nodig is.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Luisteren naar de klacht en fixen het voor een juiste prijs

Ik kom al bijna 6 jaar bij Auto 2000 met een al wat oudere auto en als er iets aan de hand is wordt dat op een goede manier en niet te duur opgelost. Ben nu haast 100.000 km verder en hoop er nog eens zoveel aan toe te voegen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Waren hulpvaardig maar hadden geen tijd

Mijn auto had een dringende reparatie nodig. Deze reparatie kon niet worden gepland binnen een maand. Ben naar de merk garage gegaan waar deze reparatie sneller kan worden gedaan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Jacobus Spijkerdreef 28