Ik ben zeer tevreden, wordt op de hoogte gehouden mbt het uitvoeren van reparatie en duidelijk gemaakt wat ze uitvoeren aan reparatie en de kosten dáárvan. Uiteindelijk ook na alles doorgesproken te hebben de factuur goedkoper uitviel na het ophalen van de auto. Daar wordt iedereen toch blij van!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, goede prijs goed geholpen

Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen en eerlijk behandeld. Vertrouwen is goed, en dat is belangrijk als je zelf geen auto expert bent.

Snel geholpen.

Op korte termijn een afspraak kunnen maken zodat we veilig met de auto op vakantie kunnen. Prima service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ze geven een prima service en proberen altijd een betaalbare oplossing te vinden.

Erg tevreden

Zeer kundig en vriendelijk personeel. Weet waar ze over praten en nemen de tijd voor jou probleem met de auto en wordt vakkundig opgelost tegen een schappelijke prijs. Echt een aanrader!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Luisterend oor, duidelijke informatie vooraf en goede afhandeling!

Goede communicatie en er wordt op klant-niveau meegedacht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd goed, heel service gericht

Vriendelijk behulpzame mensen met veel kennis. Ik ben al jaren klant en de ervaringen zijn altijd prima.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uistekende service vandaar 4 sterren heb nu alleen nog maar banden verwissled. Mochten er nog meer dingen aan men auto moeten gebueren misschien wel 5 sterren.

• Reden bezoek Andere reden

Betrouwbaar zoals service hoort te zijn, top

Super fijn om te weten dat er snel actie wordt ondernomen als de nood hoog is, indien mogelijk.

Altijd zeer vriendelijke service

Ik kom al jaren bij Auto2000. Word altijd super vriendelijk geholpen. Service met een lach

Super garage.

Jarenlange goede service. Er wordt meegedacht, naar oplossingen gezocht en goed geadviseerd. Ik wordt altijd vooraf duidelijk geinformeerd over wat er gedaan moet worden aan de auto en wat de kosten zullen zijn.

Weer tevreden!

Eergisteren heb ik mijn Golf station weggebracht naar Auto 2000. Reden: APK, kleine onderhoudsbeurt en een olielekkage ergens. Ik heb aangegeven dat als hij niet door de APK kwam de rest niet meer hoefde. Daar werd keurig rekening mee gehouden. "Uw auto gaat nog jaren mee, goedgekeurd voor APK." Netjes tijdig klaar en de prijs, tja redelijk voor zo'n oudje. John

alles keurig gegaan

Makkelijk om een afspraak te maken, netjes gebeld over wat extra bevindingen en keurig op tijd weer klaar

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk

Personeel is vriendelijk en klantgericht. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wat er gaat gebeuren met je auto Daarnaast voeren ze nooit reparatie uit zonder de klant eerst in kennis te stellen. En hen op de hoogte te stellen van de kosten. Personeel auto 2000 in hoofddorp is eerlijk, oprecht en zeer vakkundig. Dat is de reden dat ik er 10 jaar mijn auto bij jen in onderhoud heb

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service vanaf het moment van afspraak maken tot je geholpen wordt

Goede service, vriendelijk personeel

Geweldig wat een Service

Het bedrijf ziet er bij aankomst al super netjes uit. Verder denken ze met je mee en de prijs is ook super netjes.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super fijn en vertrouwd !!!

Altijd kwaliteit en meedenken in oplossingen!

Jacobus Spijkerdreef 28

2132 PZ Hoofddorp