x

Altijd perfect geregeld

Al jaren naar volle tevredenheid auto's in onderhoud. Werkzaamheden worden altijd op tijd en met zorg uitgevoerd. Medewerkers staan altijd voor ons klaar en denken mee in oplossingen. Prettig en uitstekend lokaal bedrijf.

Uitstekend geholpen als altijd

Vriendelijke en deskundige mensen en een heel prettige garage

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service gerichte mensen die hun vak meer dan 'meester' zijn!

Zoals ook bij eerdere bezoeken adviseert men adequaat, voert de werkzaamheden uitstekend uit en lost eventuele problemen daadwerkelijk op.

Alles prima geregeld

Ik heb de mazzel dat Jos bij mij onze hoek woond en dat hij dan de auto mee neemt smorgens en savonds weer terug zet. Dus ja top

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Mijn ervaring nog steeds goed en mijn overleden man was er ook heel goed tevreden over. Groetjes,. Elly Been

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle service, meteen geholpen zonder afspraak!

Na een kleine aanrijding was de kentekenplaat ingedeukt, leek het. Deze is meteen gerepareerd en de omlijsting vervangen, zonder dat ik een afspraak had (ben (nog) geen vaste klant). Wel werd er extra gekeken of er nog andere schade was, blijkt wel zo te zijn. Daglicht lamp is naar binnen gedrukt en mogelijk is de motorkap uit het lood. Dus ik kan een nieuwe afspraak maken, zodat men er verder naar kan kijken. Erg netjes geholpen. Kom er zeker nog terug.

Zeer nette garage

Goeie communicatie, uitstekende uitvoering van probleem diagnose. Redelijke prijzen, geeft een professionele indruk. Aardig personeel.

Prima service en vakmanschap

4 banden laten vernieuwen, goed advies bij de bandenkeuze en perfect gemonteerd. Kon er op wachten onder het genot van een kop koffie en een krant.

Fantastisch!

Heel goede service. Duidelijke communicatie. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Vriendelijk en duidelijk

Zeer vriendelijk personeel en duidelijk in de dommunicatie

Topservice

Ben enorm netjes geholpen toen bleek dat na reparatie mijn auto dezelfde melding gaf. Zonder problemen werd het nagekeken en onder garantie verholpen.

Snelle vriendelijke service

Mijn accu was stuk, na door de ANWB te zijn opgestart contact opgenomen met auto 2000 of ze tijd hadden om mijn accu te vervangen, ik kon meteen komen. Super !

Zeer prettig vriendelijk en professioneel geholpen

Snelle service en goed overleg heel prettig! Ik kom zeker terug voor mij geen andere garage meer.

Zeer prettig vriendelijk en professioneel geholpen

Prima geholpen

Zeer tevreden wordt altijd keurig geholpen zo ook vandaag.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Betrouwbaar en oog voor service

Kom al vele jaren bij Auto 2000. Wij ervaren altijd een eerlijk advies en de medewerkers denken mee. Ook als je even tussendoor komt om een koplamp te laten maken.

Ik altijd prima geholpen

Ik heb al vele jaren een hele goede ervaring met auto 2000 Ik altijd op een prima en goede manier geholpen. Hele vriendelijke bediening. Vriendelijke medewerkers, die voor je klaar staan

• Reden bezoek Andere reden

Perfecte service

Receptie erg klantvriendelijk Auto snel weer beschikbaar gemeld Vriendelijke en behulpzame garage

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel geholpen, fijne service, ook voor de kleine dingen!

Ook als nieuwe klant meteen een fijn ontvangst en snel geholpen. Lamp snel vervangen en voor hele prima prijs.

Gewoon een goed garagebedrijf

Mensen met verstand van zaken en alijd bereid te helpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Duidelijke uitleg. Goede service!

Snelle en goede service

De achterband van mijn auto liep steeds leeg. Ik kon de auto in de ochtend langsbrengen dan zouden ze tussendoor even kijken om het op te lossen, want eigenlijk zaten ze al vol gepland. Eind van de ochtend werd ik al gebeld dat het opgelost was. Mijn auto gaat altijd voor onderhoud naar A2000!

Altijd goed

Zie boven