Ontzettend fijn geholpen

Met veel zorg en aandacht is ons zoontje van 2 maanden geholpen met fysieke ongemakken. Wij vonden het een fijne ervaring. Mocht het nodig zijn, dan komen we zeker terug.

Warm en persoonlijk

Op aanraden van een collega die al bij Barbara onder behandeling was, kon ik snel terecht voor een afspraak. Niets is minder waar dat Barbara een heel fijne behandelaar is, met persoonlijke aandacht en wederkerigheid in contact, wat mij altijd helpt om me op mijn gemak te voelen.

• Praktijkruimte Schoon, Professioneel, Keurig

Deskundig, veel aandacht voor de patient

Barbara is een zeer deskundige osteopaat die heel veel aandacht heeft voor en geeft aan haar patiënten. Uitstekend ! Daarnaast is Barbara een hele leuke en lieve vrouw !! Ik geef haar een meer dan verdiende 10 +.

• Praktijkruimte Schoon

Er wordt breder gekeken dan alleen de klacht zelf.

Veel deskundigheid en goed dat de therapeut verder kijkt dan alleen de pijnklacht zelf.

Most helpful treatments

Maren is knowlegeable and true professional, who instantly located the mysterious pain. She guides and explains in clear manner.

Deskundig, rustig en sympathiek

Ik was erg opgelucht dat er naar mij geluisterd werd en er zo vriendelijk en meevoelend werd gereageerd op mijn verhaal en dat me hoop gegeven werd. Dit kom ik niet tegen in de reguliere geneeskunde.

• Praktijkruimte Professioneel

Ik kon snel terecht en ben kundig geholpen

Ik belde naar Cadena met acute rugpijn. Barbara begreep de urgentie meteen en dacht met me mee over bij wie en wanneer ik het beste terecht kon. Een dag later kon ik al terecht(!) en trof ik Jeroen. Jeroen was helder in wat hij zag en legde steeds uit wat het doel was van een handeling. Dit zorgde bij mij voor vertrouwen en inzicht in mijn rug. Ik kwam scheef binnen en kwam recht weer naar buiten. Al met al: erg tevreden!

• Osteopaat Barbara, Jeroen

Duidelijk, prettig, goed.

De uitleg van Jeroen was duidelijk, hij komt op mij over als een kundig osteopaat en ik ging met een goed gevoel de deur uit om weer terug te komen.

• Praktijkruimte Schoon, Professioneel, Keurig

Alsof ik een harnas heb uitgedaan.

Fysieke problemen die jarenlang beperkend waren zijn opgelost. Deskundig, waarbij naar hele lichaam en beweegketen gekeken wordt. Hierdoor kan ik weer vrij en zonder beperking bewegen. Hartstikke blij mee!

Mirjam kan toveren.....

Verbaasd over de manier en snelheid waarop Mirjam mijn klachten helpt verminderen en waar mogelijk ook laat verdwijnen. Erg dankbaar voor. Naast dat ze als professional ook een erg prettig en aangenaam persoon is. Kan Mirjam van harte aanbevelen.

Excellente osteopathiepraktijk

Graag wil ik mijn oprechte waardering delen voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Barbara. Na meerdere behandelingen gedurende een langere periode, kan ik met zekerheid zeggen dat Barbara en haar praktijk een niveau van zorg bieden dat echt boven het gemiddelde uitsteekt. Een aspect dat ik echt waardeerde, is de mogelijkheid om soms een andere osteopaat, zoals Wes, te raadplegen voor een second opinion. Dit geeft niet alleen vertrouwen in de expertise van het team, maar ook in de openheid van de praktijk om verschillende perspectieven te omarmen voor het welzijn van de patiënt. Wat me ook opviel, is de duidelijke communicatie en het goede overleg dat plaatsvindt binnen de praktijk. Het geeft me het geruststellende gevoel dat mijn behandelingen gebaseerd zijn op een zorgvuldige afweging en overleg tussen professionals. Hierdoor heb ik het volste vertrouwen dat ik de optimale behandeling ontvang die specifiek is afgestemd op mijn behoeften. Een ander aspect dat ik zeer waardeer, is de follow-up zorg die wordt geboden. Ondanks dat mijn huidige klachten zijn opgelost, waardeer ik het ten zeerste dat Barbara adviseert om toch 2 tot 3 keer per jaar terug te komen voor een soort 'APK-check-up'. Deze proactieve benadering helpt om mijn lichaam in een goede conditie te houden en voorkomt dat eventuele nieuwe klachten zich kunnen ontwikkelen tot grotere problemen. Het voelt als investeren in mijn welzijn op de lange termijn, in plaats van telkens opnieuw te moeten beginnen bij een nieuwe klacht. Kortom, mijn ervaring bij Cadena is ronduit uitstekend. De combinatie van professionele zorg, open communicatie en proactieve benadering maken deze praktijk echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige osteopathische zorg.

• Osteopaat Barbara, Wes
  • Praktijkruimte Schoon, Professioneel, Keurig

Heel professioneel met aandacht voor de cliënt. Duidelijke en prettige benadering. Goed resultaat.

• Praktijkruimte Schoon

In het begin sceptisch, maar verbluffend goed resultaat!

Ons traject begon allemaal bij de geboorte van onze zoon. Hij had moeite met borstvoeding, waarna we het advies kregen om de tongriem te laten klieven. Tijdens het bezoek aan TandInzicht in de Bilt (specialist in tongriem klieven) kregen we het advies om nog niet de tongriem te klieven (twijfelgeval), maar eerst een andere fles te proberen en naar de osteopaat te gaan. Onze zoon had enorm veel spanning rondom zijn mondje en zijn nekje wat ervoor kon zorgen dat voeden makkelijker zou gaan (eerst via fles en dan eventueel met de borst). Indien het resultaat onvoldoende zou zijn, dan zouden we alsnog de tongriem kunnen klieven. Zo gezegd, zo gedaan. We kwamen uit bij Mirjam van Cadena. Na een warm ontvangst begon ze met de behandeling van onze zoon. Hij vond het niet altijd even leuk, maar Mirjam was rustig zeer kundig en enorm meegaan met onze zoon. Positief keerden we huiswaarts, en het resultaat was er na 1 sessie al! Toch hebben we ervoor gekozen om er nog 2 sessies aan vast te plakken. In het begin was ik wat sceptisch, maar het resultaat is verbluffend! Onze zoon is veel relaxter, en drinkt enorm goed. Ik raad iedereen aan om langs Mirjam te gaan als je een osteopaat zoekt voor je kleintje!

Heel erg fijn!

Heel erg fijn om bij Barbara terecht te kunnen voor mijn zoontje. Zij is professioneel en heeft oprechte interese en aandacht voor mijn kind.

• Praktijkruimte Schoon, Professioneel, Keurig

Fijne en professionele hulp voor onze baby!

Mirjam heeft ons heel goed geholpen met onze pasgeboren baby! Professioneel advies en goede tips waar we echt resultaat mee hebben geboekt.

Zeer kundig en vriendelijk

Na 4 behandelingen zo goed als pijnvrij. Met "harde" hand weet Maren precies de juiste plek te raken. Zeer kundig, helemaal top!

• Praktijkruimte Schoon, Professioneel, Keurig

Goede behandeling voor mijn rug

Met pijn aan de rechterkant van mijn rug ging ik hier naartoe en na drie behandelingen is de pijn zo goed als verholpen! De vrouw die mij behandelde was ook erg vriendelijk!

Geweldige praktijk!

Ik (en mijn baby) zijn door zowel Barbara als Mirjam behandeld. Beide dames zijn ontzettend kundig, enthousiast en leggen alles heel goed uit. Wij hebben heel veel baat bij de behandelingen!

• Osteopaat Mirjam, Barbara

Positief

Positieve ervaring, zowel qua resultaat als qua ervaring van de behandeling/sessies. Deskundig en zeer vriendelijk.

• Praktijkruimte Keurig

Ik ben in twee behandelingen van mijn rugklachten af!

Na een aanrijding had ik onderrugklachten. Jeroen is deskundig en luistert aandachtig. Hierdoor wisten we snel wat er aan de hand was en wat de verwachtingen waren. Een zeurende spierpijn die hier het gevolg van was werd in een keer verholpen. Ook de rest van mijn lijf werd gecheckt en recht gezet, top! Ik kan Jeroen aan iedereen aanbevelen!

• Praktijkruimte Schoon, Professioneel, Keurig

Onze baby van 4 maanden had last van wat spanning in haar lijfje. Door Mirjam 2x behandeld en dit heeft haar heel erg geholpen! Mirjam is daarnaast echt heel lief voor baby's (en hun ouders)! Dankjewel :)

Hele fijne osteopate

Ik heb een paar behandelingen bij Barbara gehad. Ze legt goed uit wat het behandeltraject is en wat ze doet. Daardoor kan ik meedenken. Barbara is betrouwbaar en empathisch en daardoor voelde ik me goed op mijn gemak. Ze werkt echt vanuit haar hart. Niets anders dan complimenten voor de praktijk.

Op maat en professioneel

Wij voelen ons helemaal thuis bij Mirjam, ze neemt de tijd voor alle vragen van mijn dochter en zorgt ervoor dat zij zich geheel op haar gemak voelt.

Vriendelijk en kundig

Fijne locatie, vriendelijk contact, kundig geholpen.

• Osteopaat Wes
  • Praktijkruimte Schoon

Prettig, zorgvuldig en professioneel.

Prettig, zorgvuldig en professioneel.

Kritzingerlaan 45 A

3707TB Zeist