Prettige behandelaar, fijne rustige ruimte en fijn dat mijn probleem zo snel al is opgelost.
Beste Leonoor, Heel erg bedankt voor de review. Fijn om te horen dat ik u goed heb kunnen ondersteunen in uw herstel. Hartelijke groeten! Judith
In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar Mirjam vertelt veel, en stelt gerust. Nu ben ik heel blij dat ik gekomen ben, en dat het zoveel beter gaat. We hebben afgesproken dat ik over 3 maanden weer kom, dat geeft ook aan dat het heel goed gaat en dat ik erg tevreden ben. Mirjam is heel rustig, en empatisch. Erg professioneel.
Hoi Saskia, Wat en super mooie review! Dankjewel voor de mooie woorden, echt heel fijn om te lezen! Ik wens je een heel mooie zomer en tot over 3 maandjes! :-) Groetjes, Mirjam
Mijn dochtertje is al vanaf 3 weken na geboorte geholpen aan haar voorkeurszijde en andere klachten. De behandeling heeft goed geholpen en Barbara heeft daarbij ook contact gehad met onze fysio, waardoor de beste behandeling werd ingezet. Heel fijn. Bedankt Barbara voor de goede zorgen!
Hoi Sebastienne, Dankjewel voor de mooie review, super fijn om te horen. Ja, samenwerking met intercollega's is erg belangrijk, alles voor de optimale zorg :-) Veel liefs en een knuffel voor N. Groetjes!!
therapeut met gedegen kennis. correcte behandeling keurig pand
Beste Adriana, Dank je wel voor je beoordeling. Ik wil je heel veel succes wensen met het vervolg in de Mensendieck therapie. Groet Jeroen
In een mooi verzorgde praktijk warm ontvangen worden er met heel veel aandacht, zorg naar je gekeken en geluisterd wordt. De behandelingen met hart en ziel worden gegeven… In een woord.. fantastisch! Dank jullie wel
Hoi Linda, wat een prachtige review. Dankjewel voor de mooie woorden. Judith en ik vonden het ook erg leuk om zo "samen te werken met jou". Dus ook een bedankje aan jezelf. Hartelijke groeten! Barbara en zeker ook Judith.
Hele prettige ervaring, klachten na 3 behandelingen heel erg verminderd
Hoi Lisette, Dankjewel voor de mooie review! Blij om te horen dat de behandelingen hebben geholpen. Hartelijke groet, Mirjam
Er wordt geluisterd naar je verhaal, krijgt passende therapie, voldoet aan je hulpvraag, wordt hulp geboden waar nodig is.
Hoi Chantal, Dankjewel voor de mooie review! Heel blij mee. Alle goeds en hartelijke groeten, Mirjam
Barbara heeft alle aandacht voor de klachten maar ook het kind achter de klachten. Het is altijd een heerlijke ontspannen ervaring waarbij mijn kind zich echt kan overgeven aan de behandeling en de klachten echt verbeteren.
Wat fijn om te horen Alice. Het gaat inderdaad om het gehele "plaatje".
Goede behandelingen gehad waardoor mijn nekklachten zijn verdwenen. Ik kom hier zeker terug wanneer ik weer last krijg van mijn nek.
Dag Ralph, Goed te horen dat de behandelingen hebben geholpen! Groet, Wes
Bij Osteopathiepraktijk Cadena is mijn dochter van 12 weken oud goed geholpen. Onze hulpvraag is holistisch benaderd en na twee behandelingen konden we het traject met goed resultaat afsluiten.
Hoi Marieclaire, Dankjewel voor je mooie review. Blij mee! Hartelijke groeten, Barbara
fijne behandeling en goede tips voor copd
Hoi A, Heel fijn om te horen dat je de behandelingen als fijn ervaren hebt en we zo toch een beetje hebben kunnen ondersteunen. Ik wens je alle goeds! warme groet, Mirjam
Mirjam heeft me heel goed geholpen met de klachten rond mijn knie en heup. Na de eerste behandeling merkte ik al minder spierspanning en kon ik beter bewegen. Hele fijne osteopaat en een prettige behandelomgeving. Ik zou het zeker aanraden!
Dankjewel voor de mooie review Maarten! :-) Fijn om te horen dat ik je heb kunnen helpen. Veel groetjes, Mirjam
Door de behandeling van/met Barbara heeft onze pasgeboren zoon een grote lichamelijke vooruitgang gemaakt die is ontstaan door de zware bevalling. Hij had namelijk een erg voorkeurshouding en begon een misvormend hoofdje te krijgen. Al tijdens en na de eerste behandeling zagen we een enorme verbetering bij onze zoon. Met de thuisoefeningen en nog enkele behandelingen daarna hebben heeft onze zoon een enorme progressie geboekt. We zijn Barbara enorm dankbaar voor de zorgzame behandeling, de heldere uitleg en de tijd die ze voor ons nam. We zullen zeker terugkomen mocht dat nodig zijn!
Hoi Maarten, Een mooiere review bestaat er niet :-) !!! Ik ben enorm dankbaar dat ik jullie zoon zo goed heb kunnen helpen. Maar het is ook teamwork he, samen hebben we het gefixed. Groetjes, Barbara
Hoe ze het doet doet ze maar altijd kom ik er veel soepeler vandaan. Grote klasse!
Onze dochter (17) kwam net div problematiek naar Barbara en voelt zich erg op haar gemak. Nu 5x geweest en stukken vooruit gegaan! Erg blij en tevreden!
Hoi Simone, Heel erg bedankt voor je mooie review. Ja we zijn samen een topteam, je dochter en ik :-) Fijn dat ik mijn steentje kan bijdragen. Lieve groeten, Barbara.
Complimenten voor jullie nieuwe medewerker. Tijdens mijn sessie deze week heb ik veel inzicht gekregen in de dieperliggende oorzaak van mijn klacht en uitzicht op wat er nodig is voor mijn herstel. Ik zou hem beschouwen als een aanwinst voor jullie praktijk.
Beste J, Ik ben heel blij met uw review. Heel erg bedankt. Hartelijke groet, Wes.
Met allergie klachten kwam ik naar Cadena. Wes weet echt wat hij doet en heeft meerdere blokkades verholpen.
Beste Claas, Dankjewel voor de review. Het doet mij goed om te horen dat ik je heb kunnen helpen. Hartelijke groet, Wes.
Na 4 behandeling al verlost van verschillende kwaaltjes, spanning hoofdpijn, pijnlijke schouder en gespannen lijf. Ik zit eigenlijk weer lekker en ontspannen in mijn fel!
Super bedankt voor de mooie review Aletta! Heel fijn dat het je zo goed geholpen heeft. Alle goeds! Groetjes, Mirjam
Er wordt goed naar je klacht geluisterd en er is alle aandacht voor de behandeling zelf.
Hoi Alice, heel erg bedankt voor de review en de waardering. Groet, Wes.
Ik vind de sfeer en de behandelaars erg prettig en open in de omgang. Ik was verrast dat na 1 behandeling mijn klachten voor een heel groot deel verdwenen waren. Ik kreeg na het intakegesprek een duidelijke uitleg waar de klachten vandaan zouden kunnen komen en wat er aan gedaan kon worden!
Heel erg bedankt voor je review Odette. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent geweest over ons. Hartelijke groeten en zeker ook namens Mirjam. Barbara.
Ik ben geholpen 2 keer door Judith. Ze is onwijs lief, super mee denkend en ze is goed in haar werk. Al 2 keer super tevreden en ze is goed in haar werk
Hoi Danique, Wat lief dat je de review schrijft. Dank hiervoor. Ik heb je met veel plezier geholpen. Lieve groet, Judith
Eerste contact verliep snel en vriendelijk. Verder is er een goede sfeer in de praktijk. Denken met je (klachten) mee en zoeken oplossingen.
Hoi Miranda, dankjewel voor de mooie review! :-)
Wij wonen op Bonaire en hadden veel problemen met onze zoon. Hij huilde meer dan dat hij sliep. In onze 2 weken vakantie zijn wij hier geweest en hebben ze ons ontzettend geholpen. Aangezien onze tijd kort was, werden er oefeningen meegegeven. Na 2 weken was er zeer duidelijk resultaat. Inmiddels lacht onze zoon meer en slaapt hij de nachten door! Enorm bedankt voor alle goede zorgen.
Ha Jurgen, Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie woorden. Fijn om jullie toch in die korte tijd geholpen te kunnen hebben. Geniet van jullie mooie Bonaire en wie weet tot ziens in jullie duikschool :-)
Ons dochtertje is enorm geholpen door Judith en Barbara. De oefeningen en adviezen hebben gezorgd dat ze een stuk minder last heeft van de reflux. Met de oefeningen kunnen we doorgaan om ook de voorkeurshouding te verminderen. Beide dames werken heel rustig en met veel liefde, ze keken goed wat onze dochter nodig had en konden haar goed ‘lezen’. Een aanrader voor nieuwe ouders die tegen problemen aanlopen zoals overmatig spugen en voorkeurshoudingen!
Goedemorgen Marije, Super bedankt voor je mooie review aan Judith en mij. We hebben zo'n mooi beroep! Fijn dat jullie door kunnen met de oefeningen. Teamwork :-) Het allerbeste gewenst. Hartelijke groet, Barbara en zeker ook namens Judith.
Ik kon op korte termijn een "spoed" afspraak maken. Gedegen onderzoek en zeer goede behandeling. In twee behandelingen van klachten af. Tevens goede adviezen. Zeer aan te raden. Je wordt niet onnodig "binnen"gehouden.
Hoi Ineke, dankjewel voor de mooie review! Ik ben blij dat ik je hebben kunnen helpen :-) Alle goeds gewenst! Groetjes, Mirjam
Kritzingerlaan 45 A
3707TB Zeist