In een korte periode heeft nicola van vliet mij toch weten te kunnen helpen met als gevolg een zeer positief uitslag wederom erg dankbaar en echt een aanrader
Nicola van Vliet heeft mij geholpen met een uiterst complexe zaak, waarin ik op 0-10 achterstand stond. Dankzij haar kennis, kunde, vastberadenheid en gedrevenheid, heeft zij dit recht kunnen trekken en mij zelfs een voorsprong kunnen geven. Naast een top advocate is zij als persoon haar gewicht in goud waard. Ze doet er alles aan om het beste uit de zaak te halen voor je. Naast het feit dat ze keihard voor mij geknokt heeft, staat ze mij met raad en daad terzijde. Mijn ervaring is dat Nicola veel meer voor je doet, dan een willekeurig ander advocaat zou doen.
Heel goed
Nicola heeft mij super bijgestaan tijdens de maanden dat ik aan het vechten ben geweest om mijn zoontje weer bij mij thuis te krijgen. Ze is ontzettend begaan, denkt mee, heeft heel veel ervaring, is open en eerlijk. Ze geeft niet zonder meer op en zet zich maximaal in om het best te behalen resultaat te bewerkstelligen! Zonder haar had ik nooit gestaan waar ik nu ben; een nieuwe start, mooie toekomst en mijn zoontje weer terug bij mij! Ik ben haar eeuwig dankbaar!
Clear advice, and good communication with all parties
Ze is betrokken ze geeft goed uitleg en advies. Bij rechtszitting is ze goed voorbereid. Onze dank is enorm groot door haar inzet hebben wij onze rechtszaak gewonnen! Nicola van Vliet je bent een topper! Mijn advies aan iedereen die een echte goede advocaat nodig heeft, Nicola van Vliet.
In 2019 heb ik Nicola benaderd met de vraag om mij bij te staan in een 'vecht'scheiding. Hier heb ik vanaf dag 1 absoluut geen spijt van gehad. Ik heb Nicola leren kennen als een directe en goud eerlijke advocate die duidelijk aangeeft wat wel en niet haalbaar is. Ze weet waar ze over praat en komt altijd haar afspraken na. Absoluut geen 9 tot 17 mentaliteit want als ik haar nodig had en ze kon overdag niet terugbellen dan kwam dat belletje wel terug in de avonduren, bij spoed zelfs tijdens haar vakantie. Alles altijd met een persoonlijke benadering. Samen met Nicola heb ik het voor elkaar gekregen dat een verzoek tot eenhoofdig gezag is afgewezen en zelfs dat de omgang met mijn zoon na 4 jaar is hervat, ik hem weer structureel zie en dat alles staat vastgelegd. Iets waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben. Ik hoop dat het niet zover komt maar mocht ik in de toekomst ooit nog een advocate nodig hebben dan zal ik mij zeker weer wenden tot Nicola van Vliet!
Super advocaat, veel kennis en ervaring
Ze heeft me met alles geholpen en werkte zeer profesioneel ze is een zeer goede advocaat.
Goed advies en begeleiding, oog voor wat speelt en details, altijd bereikbaar. Sterke persoonlijkheden, echte vakvrouwen!, goed in doorpakken, goede uitleg wat haalbaar is, zeer tevreden en vooral dankbaar dat ik door hen mij zo gesteund voel in mijn lastige situatie.
Het verschil tussen een zorgeloos leven en een leven met een gebeurtenis is flinterdun,mij overkwam het zelf. Nooit ben ik (Roel)in aanraking gekomen met justitie/politie/veilig thuis op een gegeven moment kom je met deze instanties in aanraking met wat voor reden dan ook,als dat gebeurd zie je door de bomen het bos niet meer,machteloosheid,woede, angst en onbegrip dat zijn de gevoelens die door je lijf heen gieren,kort samen gevat je beseft je totaal niet wat je overkomt het enige wat je denkt is hoe kan dit.(nu 10 maanden later is mijn hele zaak geseponeerd) Wat mij bijstaat van deze periode is de professionaliteit van Nicola hoe belangrijk is het dat iemand zegt roel jou verhaal is de waarheid en ik ga ervoor,Nicola heb ik leren kennen als een dame die haar daad bij haar woord voegd(met andere woorden een man/dame een man/dame een woord een woord) Persoonlijk vind ik dat deze mensen steeds zeldzamer worden dit zijn de mensen van de spreekwoordelijke oude stempel.,MAAR als je iets overkomt zijn dit de mensen die voor je staan en voor je strijden die heb je nodig. Nicola bedankt voor alles . Gr Roel
Fijne ervaring bij dit bedrijf. Heel erg Bedankt Nicole & Anouk!
Nicola van Vliet is een echte professional met inlevingsvermogen en een geweldig persoon. No-nonsense, betrokken, eerlijk en krachtig. Door haar kennis en ervaring kon ze snel de essentie uit mijn ingewikkelde zaak halen, de juiste lijn uitstippelen en reageerde snel met duidelijke antwoorden. Ik voelde me gehoord en dat zij echt het beste met mij voorhad. Nicola is iemand die ook in de rechtszitting haar mannetje staat en resultaat boekt. Kortom, een getalenteerde TOP-advocate die ik elke keer weer zou aanraden. Nicola, dank je wel!
Heb me advocaat al zeer lange tijd,(Nicola van vliet.) En kan me geen betere advocaat voorstellen Top ! Uitstekend in haar werk. Neemt de tijd voor een zaak. Neemt de tijd voor een client. Geeft goede advies. En doet oprecht haar best om een zaak tot een goed einde te brengen. Me advocaat mevrouw van vliet boekt resultaten. Is zeer betrokken tot een zaak. En gedisiplineerd. Ze is goed in haar werk,&gespecialiseerd in meerdere doelgroepen. Mvg .
Hardwerkende dame de looks maar doet ook als de beste haar job. Nooit iemand zoals haar gekend! Ze gaat door het vuur voor je. En is als geen ander met haar client begaan.. inlevingsvermogen en kan daar perfect op antisiperent. Zit al vanaf haar 18 de in het vak! Wat betekend dat dit een echte cariere vrouw is. Bedankt voor je steun je zit in mijn hart
G
Altijd bij mijn zaken aanwezig, is oprecht en eerlijk Betere advocaat kan ik niet bedenken heeft me geholpen met alles ook al ging het niet om een strafzaak probeert toch mee te denken ben er allen maar positief over
Geachte lezer, Onze ervaringen met mevrouw Nicola van Vliet, is uitmuntend! Mijn broertje heeft een niet aangeboren hersenletsel (NAH), ga daar maar een advocaat vóór zoeken. Mevrouw van Vliet heeft ook laten zien, dat zij ook met die doelgroepen kan communiceren. Ze is zeer betrouwbaar, professioneel en deskundig. Ze is betrokken en hield ons op de hoogte Mevrouw Nicola van Vliet bespreekt uitgebreid het dossier een dag voor de rechtszitting, ze neemt de tijd en toont begrip. Je ziet dat ze passie voor het vak heeft. Mijn complimentjes vóór je geduld, deskundigheid, en je bewaakt de rust wanneer wij bijna opgeven. Alle lof voor deze advocaat. Met vriendelijke groet, Familie Dahmani
Telefonisch of via app contact altijd prettig verlopen gaat gelijk over al achterbeen ben ook serieus genomen door deze advocaat zeker een aanrader ging allemaal erg snel super tevreden
Ik ben zeer tevreden! Ze helpt je echt met alles, is altijd eerlijk tegen je. Ze houd overal rekening mee. Echt een super lieve advocaat!
Beste Advocaat Nicola Van Vliet is de beste en een hele goeie Advocaat die maar Kan hebben Ik ben Nicola Van Vliet ontzettend veel dankbaar voor wat Nicola voor mij heb Gedaan Nicola Van Vliet je bent een Geweldige Advocaat je Lecht alles goed uit je ben een super Advocaat die ik maar kon wensen je bent een ontzettend Waar een wil is is een weg Nicola hen mij heel en heel goed gesteund en hele goede adviezen heb zij als Advocaat ik ben super trots op jou dat jij mij heb gelopen
Als je het vertrouwen in iedereen verloren hebt dat je bij een advocaat uitkomt die je het vertrouwen wel teruggeeft en zo goed alles uitpluist en objectief is kun je in je handen klappen dat een complexe zaak vol onrecht op deze manier opgelost word en op alles in de uitspraak onschuldig klinkt heb je de beste advocaat die je je maar kan wensen. Bijna 35 jaar werken om zeep geholpen door politie en justitie na een vechtscheiding met een ex maar Nicola van Vliet advocatuur wist het op te lossen door vastberaden en constructief te werken. De betrokkenheid zei genoeg bedankt Nicola en Anouk
Persoonlijke ervaring met Nicola, Nicola heeft mij de afgelopen tweeënhalf jaar bijgestaan inzake omgang met mijn dochter. Ik ken Nicola uit een ver duister verleden van verslaving en winkeldiefstallen. In die periode gaf zei mij de wijze raad een andere carrière te gaan zoeken, zodat ik een vader voor mijn dochter zou kunnen zijn. Die raad heb ik opgevolgd, maar ik kreeg geen eerlijke kans ook echt een vader te zijn. Na dat ik alle stukken had ingeleverd en Nicola het doorgenomen had, heeft Nicola uiterst zorgvuldig een onwaarschijnlijk mooi verzoekschrift opgesteld waarvan de advocaat van de tegen partij oprecht onder de indruk was. In de beginperiode heb ik één maling zonder overleg een brief gestuurd naar mijn ex. Toen heeft ze me heel terecht gewezen, dat dat niet de bedoeling is. Je neemt niet voor niks een advocaat in de arm. Vanaf dat moment heb ik mijn vertrouwen bij Nicola gelegd, en het los gelaten. Het was een lange soms zware strijd de. Maar Nicola stond klaar voor me waar het nodig was en stelde me gerust wanneer de frustraties mij soms te veel waren. Ze heeft mij op een zeer prettige manier begeleid en hier en daar bijgestuurd, wanneer ik weer een verweer moest of wilde schrijven richting mijn ex. Ik heb een blind vertrouwen gehad in Nicola en als je dat durft te hebben, komt het helemaal goed. Zoals het met mijn zaak goed is gekomen. Mijn dochter en ik genieten inmiddels van elkaars gezelschap en de band met mijn ex is ook aan het aansterken. Hierbij heeft de houding, professionaliteit en het onverminderde doorzettingsvermogen van Nicola en haar collega’s een hele grote rol gespeelt... Met vriendelijke groet, Joey Snijders
Lieve nicola Wat ben ik blij dat jij onze zaak heb gedaan ik ben zo blij wat u voor mij heeft gedaan Bij nicola ben je geen nummertje maar een gewaardeerd persoon waar ze heel veel tijd in stopt en helpt zo goed als mogelijk is en gaat tot het uiterste mocht je een goede advocaat zoeken neem mvr van vliet Tot bij de volgende zaak!!!!!
Mevrouw van Vliet vindt ik een hele goede advocaat daarom krijgt zij voor mijn 5sterren