Nicola heeft mij erg goed begeleid met een strafzaak waarin ik ter verantwoording ben geroepen. Ze onderscheidt zichzelf doordat ze heel veel kennis heeft en zichzelf erg goed voorbereidt. Als je een advocaat nodig hebt die echt voor jou gaat dan moet je echt Nicola benaderen.
Ik ben op een professionele wijze bijgestaan. Goede uitleg en goede communicatie.
Nicola van vliet is een topper. Ze is al jaren mij advocaat. En ze gaat door het vuur tot het einde. Ze is heel duidelijk en weet direct goed te handelen. Ik heb de volste vertrouwen in wat ze doet. En geeft ook super advies. Nicola geeft echt altijd de volle 100% Het is echt een pitbul. Nicola bedankt. Mvg Erwin
Nicola is een zeer fijne en behulpzame advocaat, ze luisterd goed naar je verhaal en gaat ook echt samen met jou opzoek naar een oplossing. Ze is straight to the point maar dat is alleen maar positief. Ik zou Nicola Van Vliet zeker aanraden om te nemen als advocaat. Keep up the good work!
Ik heb met mevrouw van Vliet een goede samenwerking gehad en heb dankzij haar meer voor elkaar gekregen.
Ik ben al jaren klant en altijd tevreden Ze staat altijd klaar en vecht ook echt voor je
Ik ken al jaren op mevr. V.Vliet bouwen als m’n advocaat en ervaar haar altyd als een persoon die echt voor my strijdt, wanneer ze optreedt als myn advocaat en dat geeft me echt in 1woord het gevoel dat zij gewoon ‘TOP’ is!!!
Dankzij Nicola heb ik precies de omgang met mijn kinderen die ik wil hebben.
Ik vind Nicole van der vliet en hele goede professionele zorgzame lieve advocaat. Ze doet haar werk super goed en daar heeft ze en talentje in hoor. Ik ben super blij met haar en ze heeft me uitstekend geholpen. En ik had het Ook niet anders verwacht van haar ze is echt heel goed in haar werk je kan zien dat ze super veel moeite doet voor een zaak om alles als haar plan te krijgen. Ga zo verder je ben goed bezig Nicole. Super bedankt.
Mijn zoon lee had nicola vroeger en ze is goed nu had ik zelf haar hulp nodig en stond meteen voor me klaar als iemand me zou vragen of ik een goede advocaat weet zou ik ze zeker nicola aanraden en mss dat ik zeer snel in de toekomst weer nodig zal hebben groeten lieke
Hele goede ervaring Mijn ervaring met Nicola van vliet is heel goed. Ik heb Mvr Van vliet als advocaat gehad ( voor meerdere zaken) en ze heeft mij heel goed en geduldig te woord gestaan en alles in details uitgelegd en alles op de hoogte gehouden. Ik zou zeker mijn fam, vrienden willen aanraden om bij Nicola van vliet te gaan als ze een advocaat nodig zullen hebben.
Dank zei de advocaat heb ik het hele dossier ingezien en konden emissies worden aangevuld. Er ontstond een vertrouwensband en samen hebben we aanvullende bewijzen et cetera aangeleverd bij de rechtbank. Daar was ik uit mijzelf nooit opgekomen. Het slotpleidooi gaf de beslissende doorslag voor het eindvonnis en in mijn geval volledige vrijspraak. Klasse.
Ik ben heel erg blij met de bijstand die ik kreeg van Nicola en Anouk. Zij waren scherp, snel en betrokken. Over het resultaat van mijn zaak ben ik meer dan tevreden, deze heeft een grote, positieve invloed op ons leven. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp!
Dat je een goed pleidooi hebt gegeven groetjes peter
Ik ben tevreden met nicola van vliet als mijn advocaat ze doet haar werk goed en kent mij ook goed vind het fijn om haar als advocaat te hebben
Via een vriend van mij ben ik tijdens een strafzaak in contact gekomen met Nicola, niet wetende dat zij ook civiele zaken deed. Ik heb haar mijn problemen kort uitgelegd rondom de voogdij en moeizame omgang door aanraden heb ik haar overgenomen voor civiele zaken en ze is altijd realistisch en doelgericht met mij te werk gegaan en had in een korte tijd alles op orde dankzij haar. in de tussentijd heb ik ook een aantal strafzaken gedaan en kan oprecht zeggen Petje af Ze is goed op de hoogte van de meeste Zaken voor mij is ze is goed bereikbaar, en inmiddels Is ze al jaren mijn advocaat voor iedereen een aanrader.
Alleen maar positief al een tijdje lang kan niks slecht vertellen over mijn advocaat
Mijn ervaring was perfect super gastvrij. Kijken denken en geven mee om jou. En doen hun werk fantastisch en zou ze aan iedereen kunnen aan bevelen
Ik heb met dit kantoor en mr van Vliet een zeer goede ervaring de heeft me goed bij gestaan en de communicatie is ook zeer goed er werken zeer vriendelijke mensen ik zou het kantoor van Vliet advocaten Zeker aanraden echt top mensen dus zoekt iemand een advocaat bel Zeker een goede service kunt u verwachten
Een fijne partner waar je blind op kunt vertrouwen. Nicola zet haar tanden ergens in en geeft niet op. Ze vecht voor je als het nodig is, verzet zich als zij (of jij) wordt aangevallen, maar is de rust zelve waar dat gepast is. Dit in combinatie met haar flair en de rust en vertrouwen die ze jou geeft maakt haar de meest prettige advocate die ik me kon wensen.
Ik heb contact gezocht met Nicola van Vliet omdat ik op haar website kon vinden dat zij veel ervaring heeft met jeugdrecht. Voor mijn zoon had ik à la minute haar hulp nodig. Nicola nam snel contact met me op, ze gaf me een vertrouwd gevoel, ze maakte een goede inschatting van de situatie en ging gelijk tot actie over. Ik merkte aan alles dat ze erg bekwaam is en weet wat ze doet. De communicatie tussen ons was heel prettig en duidelijk. Ze was goed bereikbaar. Ook schatte ze prima in hoe ze het beste met mijn zoon om kon gaan. Ze heeft ons in een moeilijke periode heel goed geholpen.
Is een top advocaat begeleid je goed en denkt met je mee
Ik ben altijd voor volle 100 % geholpen
Ontzettend goed geholpen door zowel Nicola als haar assistent Anouk. Super fijne en duidelijke communicatie, ze zaten overal bovenop en hebben uiteindelijk het hoogst haalbare resultaat behaald. Enorm opgelucht dat zij deze fantastische uitkomt behaald hebben voor mij.
Nicola van vliet is geweldig advocaat heeft ons geweldig goed bij gestaan ze is heel sociaal goed in haar vak ik kan haar echt aan iedere aan bevelen