Ik ben nogal bang. Maar bij deze kliniek word ik gehoord. Als er een behandeling moet plaatsvinden word ik altijd vedooft. En dat is prettig om te weten.
Fijne mensen om mee te praten tijdens rustige behandeling.
ik werd goed geholpen en een goede uitleg over wat er ging gebeuren
Hele fijne tandarts die me gerust heeft gesteld en alles goed uitleg tijdens de behandeling
Super goede ervaring, geen pijn niks gevoeld wat normaal wel had. Heel erg tevreden over het gehele process
Ik moet om de 3 maanden naar de mondhygiëne, ik heb nu een afspraak eind januari 2024, , dat is 7 maanden later.
Ik ben goed geholpen, heb de juiste informatie gekregen en weet welk traject er mogelijk is.
Reistijd steeds 50 minuten enkele rit mr heb het er in dit geval graag voor over! Super tevreden over behandelingen,
Heb altijd spanning als ik moet komen maar samen met de tandarts van amalia kliniek lukt het Alleen de naam van de tandarts weet ik niet
Zowel digitaal alsmede de persoonlijke dienstverlening wordt slechts overtroffen door de zeer deskundige behandeling door tandarts Ineke van Ballekom!
Alles is goed afgelopen en ze hebben ons heel netjes behandel en zeer vriendelijk en behulpzaam...
ik werd heel goed en snel perfect geholpen
Netjes en op tijd geholpen
Helemaal ok
Tandarts Patrick is hele rustige en een bekwaam iemand met aandacht voor zijn patiënten
Ik ben zeer positief verrast over de hele goede zorg. Heel patiënt vriendelijk, geen lange wachttijden, goede informatie over hoe en wat, nemen de tijd voor je, goede voorbereiding voor operatie, goede begeleiding na operatie, goede informatie en hulp wat betreft de prothese.
vakkennis gemengd met ervaring en inleving
Zo werkt een tandarts in de kliniek Vraag je de volgende keer naar hem / haar , is ze alweer weg .
Al heel wat jaren komen wij als gezin naar de Amalia Kliniek. Wij zijn heel erg tevreden. Daarnaast ben ik nooit meer bang voor de tandarts, dankzij deze kliniek. Ook voor kinderen is deze plek uitstekend.
Ik heb niets te klagen over behandeling en afsprakrn
Kom al jaren en mijn ervaring is uitstekend
Ik zelf heb een vriendelijke tandarts en ben tevreden. De kamers waar de patiënten liggen staan allemaal met elkaar in verbinding en open , je kan elkaar zien liggen, dus erg onpersoonlijk. Het voelt meer als productief als patiënt gericht.
Onze tandarts, Soraya, is een prettige, vriendelijke, professionele tandarts, die je op je gemak stelt, rustig handelt en goede uitleg geeft.
Ik wordt correct en goed geholpen en kan alles vragen.
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.