Vriendelijk en deskundig
alles was goed geregeld,
Amalia Kliniek is echt een aanrader voor mensen die bang zijn voor de tandarts.
Altijd heel erg bang geweest voor de tandards,2 weken geleden onder narcose geweest tanden eruit laten halen, hebben mij echt heel gerust gesteld en gelukkig nergens van gemerkt, ook niet na de behandeling,had jaren eerder moeten gaan, super geholpen, raad iedereen de tandards aan
Goed geholpen
Duidelijke uitleg en stelt Tessa goed gerust
Mooi rustgevende wachtruimte, klantvriendelijk en kennis van zaken bij behandeld personeel en ondersteunend personeel.
Ze voelen mijn angst aan en weten hierop te handelen
Alleen maar positieve ervaringen bij de Amalia kliniek!!!!
Super lief en echt empatisch.
Professioneel en vriendelijk
wachttijd is niet lang en deskundige behandelang
Voorlopig alleen voor controle geweest maar Ik ben tot nu toe tevreden :-)
Prettig contact, duidelijke uitleg van de behandeling. Correcte behandeling met aandacht voor de patient
Altijd volgens tijd van afspraak.
Zeer tevreden over de wijze hoe er gewerkt wordt
Het gebit is bijgeslepen
Was er voor controle. Er hing een fijne werksfeer dat stelt mij op me gemak.
personeel is vriendelijk en behulpzaam. Tijdens behandeling wordt duidelijk uitleg gegeven
Heel tevreden
@!!
Leuke meiden en aardige gebitmonteurs maken van mijn `getande` obsessie een motorisch geheel. Zoemend en smakend worden wortels en steak weer `gestampottiseerd`; maakt dat de impact op mijn non-verbaal imago weer als vanouds de koeien laat loeien oftewel de mussen stralen. Wat wil je als overgrootvader nog meer! Tja, een keer op bezoek bij Amalia... zou toch leuk zijn! Hopelijk kunnen jullie dat voor mij regelen... Alvast bedankt
Door mijn angst Opgebouwd In mijn kindertijd .. is de “ de lieve tandarts “ op mijn pad gekomen .. De Amaliakliniek,dit is mijn eerste ervaring ermee .. Heel blij en zeker dankbaar dat deze mogelijkheid er is .met angst of n andere aandoening , waardoor n gewone behandeling niet mogelijk is .. er zou meer promoot mogen worden .. er zijn zoveel mensen met deze angst en weten hier niets van .. Mijn behandeling was onder narcose .. heb me er druk om gemaakt wetende dat t ook niet op een andere manier was gelukt .. mijn ervaring was zo fijn.. goed opgevangen .. besproken .. behandeld en inderdaad doen ze hun naam eer aan “ de lieve “ tandarts .. ( maar dan ook alle medewerkers in de kliniek ) ik heb nu alleen maar veel lof voor de Amaliakliniek .. en hoop dat ik in de toekomst alleen nog maar deze ervaring mag beleven .. en zal jullie zeker aan iedereen promoten ook mensen zonder angst .. Dank je wel hiervoor ., Lieve groetjes Liedia
Vriendelijke receptionisten en een kundige tandarts
Super deskundig personeel en nemen de tijd je. Weten waar ze mee bezig zijn.
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.