vriendelijke mensen
komen al jaren, rustig en neemt de tijd
Hier ga ik met een fijn gevoel naartoe.
Ik ben de mond hygiëniste geweest en wordt altijd goed en super vriendelijk ontvangen en behandeld
Gewoon goed...
ben zeer bang word iedere keer gerustgesteld
Het personeelzowel bij binnenkomst als bij de behandeling was er vriendelijk en aardig. Ze gaven goede uitleg en waren bereid om het nog 1x uit te leggen mochten we het niet begrepen hebben. Ze brachten ons zelfs tot bij de auto. Super dienstverlening.
Ik ben zeer tevreden over de Amalia kliniek. Het personeel is over het algemeen altijd vriendelijk. Ik word altijd goed geïnformeerd over de behandeling. Amalia kliniek staat voor kwaliteit.
Makkelijk om een een afspraak te maken, vriendelijk, op tijd, behulpzaam. Ik ga hier graag naar de tandarts en de kinderen ook.
prettige omgeving. straalt rust uit
Goede professionaliteit en zorg. Zeker als angst patiënt heel goed begeleid.
Duidelijke en vriendelijke uitleg,over de mogelijke behandelingen. Met een adequate direkte interventie.
Klantvriendelijk
Snelle en goede afhandeling van een, voor mij, weinig favoriete activiteit
Mijn drempel was heel groot maar je word er gewoon met liefde behandeld
Als nieuwe patiënt werd ik direct geholpen, zonder lange wachttijden. Zeer vriendelijke tandartsen en medewerkers. Ze nemen de tijd voor je en bespreken alles met je. Er wordt een plan gemaakt voor de beste behandeling van je klachten. Echt top. Jullie zijn een superteam.
Zeer vakkundige mensen die weten hoe ze met angstige patiënten om moeten gaan
zeer fijn
Vriendelijk, empathisch soms net even wat extra voor je doen als het op dat moment nodig is.
Toen ik voor de eerste keer binnenkwam had ik niet het gevoel dat ik niet naar de tandarts ging, mooie inrichting die een uitstraling heeft die je een gerust gevoel geeft. Ze zijn geweldig vriendelijk en geven direct een gevoel van vertrouwen. Daar ik best tegen een stootje kan, heb ik mijn leven lang al angst voor de tandarts gehad. Nu moet ik een nieuw boven en onder gebit hebben, en de rest tanden moeten volgende week getrokken worden. Na mijn vertrouwen in de Amalia kliniek heb besloten de tanden te laten trekken bij de kliniek zonder narcose, maar met normale verdoving. Ik heb het vertrouwen in deze kliniek bij het trekken van mijn rest tanden, dat het zonder angst, en veel pijn kan verlopen. Hopelijk gaat alles goed.???? Sommige vragen kan ik nog niet beoordelen. Behandeling moet nog plaatsvinden.
Perfekt geholpen en een snelle Afspraak
Er wordt voor mensen die angst hebben voor de tandarts door vakbekwame mensen uitstekend begeleid. Alles wordt haarfijn uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Altijd heel vakkundig geholpen bij de orthodontist!
mijn ervaring was heel goed ik ben heel tevreden
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.