Ondanks dat de tandartsassistent humeurig leek te zijn, maakte dat de totale ervaring er niet minder op. De tandarts deed uitgebreid onderzoek en legde uit welke toekomstige behandelingen nodig zouden zijn. De mondhygiëniste legde stap voor stap uit wat ik tussen de behandelingen zelf zou moeten doen. De mevrouw aan de balie was zeer vriendelijke en probeerde de afspraken zo goed als mogelijk te combineren.
Zeer begripvolle tandarts en een nog lievere assistentie die mij door de behandeling heeft gesleept!
Er wordt naar je geluisterd..en goed werk wordt er verricht.
Kwam binnen (op tijd) en werd vrijwel meteen doorverwezen naar de spreekkamer. Goed gecontroleerd en dan weer op weg naar buiten. Prima geregeld.
Ik ervaar het heel goed daar en ik doe het aanbevelen voor meer mensen
Onze behandelaar is steeds dezelfde. Daardoor voel ik me begrepen en respectvol behandeld. Ivm mijn gezondheid is dat zeer belangrijk. Evenzo belangrijk is het feit dat er zeer hygiënisch wordt gewerkt!
De tandarts wat ik voorheen had bij Amalia was ik niet tevreden over. Hij handelde onredelijk en oneerlijk wat de controles betreft. ik was een kleine 5 minuten binnen en er werd een half uur afgerekend en iedere keer werden er foto's gemaakt. Nu dat deze tandarts weg is binnen de praktijk, heb ik geen enkele problemen meer ervaren en ben ik meer dan tevreden!
heb verder geen op/aanmerkingen Kunt u mijn email adres wijzigen? nieuw: [email protected]
Ik had van kennissen gehoord dat ze bij jullie in de Kliniek is geweest. Dat ze super is behandeld. Dat had ze mij echt aangeraden. Vandaar ik nu ook na de Kliniek ben gekomen Ik vind dat ze heel correct en heel vriendelijk zijn. Dat neemt al een heleboel angst weg die ik had. Ik ben al wat meer gerust nu ik weet wat ze allemaal bij mij gaan doen. En dat vindt ik super.
Alleen een afspraak maken voor regulier zorg duurt lang.
Tevredenheid
Fijn ontvangst, alleen het kinderlijke boekje zou ik ook een volwassen variant van maken. Goede uitleg over hoe en wat.
Klantvriendelijk ,weet waar ze mee bezig zijn,en kundig personeel(artsen)
Professioneel geholpen Vriendelijke ontvangst
Ze leggen alles heel rustig en duidelijk uit zodat je je meer op je gemak voelt.
Altijd fijn geholpen en altijd kijken naar mogelijkheden.
Twee vullingen vervangen . Snel
Ons hele gezin is overgestapt en mijn zoon voor zijn beugel. Een super service, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren, en altijd tijd vrijmaken als er iets mis was. Dus wij zijn zeer tevreden.
Vanmorgen werd ik gebeld dat de ingreep niet door ging. Met geen enkele reden en geen enkele advies of oplossing. Ik ben toen zelf met Zuyderland gaan bellen en kon via via nog terecht. Dit vind ik een zeer kwalijke zaak omdat ik juist vandaag de afspraak had ivm een vakantie die stond geplant. Dit is niet de manier van handelen vind ik.
Mireille is én professioneel én aardig
Ik word altijd netjes te woord gestaan. Medewerkers denken ook altijd mee t.a.v. Planning.
Goed contact met tandarts Goed advies en uitleg
Alles prima verlopen
Zeer positief
Geen prettig gevoel Veel te veel wisseling door tandartsen Heb je eindelijk een goed gevoel bij een tandarts , werkt hij / zij er niet meer. Al jaren is dit het geval. Alleen medewerksters balie , centrale hal , tevreden over Zou fijn zijn als je de volgende keer weer dezelfde tandarts zou krijgen.
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.