Vriendelijk en kundig personeel
Vriendelijk en kundig personeel!
Prettig.
Enig nadeel dit het lang kan duren voordat men aan de telefoon aan de beurt is !
Deskundig.
Afspraak gemaakt, op tijd behandeld en zeker zeer goede mondhygiënist.
Sympathieke ontvangst, professionele behandeling.
Lieve mensen. Geduldig. Goede verzorging.
Snel sociaal attent gewone duidelijke begrijpbare taal
Super geduldige tandarts die me goed begeleide
Orthodontist bleef langdradig door, en Daniëlle had een nare opmerking gemaakt. Wat ik normaal gesproken, nooit verwacht van een professionele tandartsassistente. Mensen willen netjes behandeld worden, en niet met nare opmerkingen. Ben aan het overwegen om een andere tandartspraktijk te bezoeken.
Facings zijn prachtig
Ik ben erg angstig voor de tandarts. Ik ben hier goed geholpen, er word tijd genomen om je gerust te stellen. Ik heb een behandeling onder narcose gehad, en het is me gelukkig meegevallen.
Door angst ,lange tijd niet naar tandarts durven gaan. Daardoor problemen met gebit. Nu wordt door iedereen meegedacht om gebit weer in orde te krijgen.
Mijn vragen werden bea.ntwoord en ik weet nu wat er gaat gebeuren
Ik word telkens met respect bejegend, ondanks mijn angsten. Heb onderaan maar een naam ingevuld, want deze weet ik niet meer
Ik ben naar tevredenheid geholpen zoals altijd.
Ze begrijpen dat ze patiënten zich gerust moeten voelen en dat ze zich de tijd nemen. Top Team.
Ben nog steeds angstig. Hoop dat men mij bij alles uitleggen wat er gaat gebeuren. Dat geeft mij nog meer rust denk ik.
Alle medewerkers laten blijken dat het om de patient draait en niet om de aandoening cq behandeling. Dit is het meest belangrijke in de gezondheidszorg! (Zelf 23 jaar medische ervaring)
Goede en zorgvuldige behandeling
Hier word je goed begeleid en geholpen Personeel is heel aardig.
Snel geholpen
Hele goede ervaring
als ik na buiten loop ben ik een tevreden mens. leuk personeel. je word leuk te woord gestaan. ga zo door. alleen ik wist de naam niet meer van de persoon die mij geholpen heeft.maar het was inieder geval een leuke spontane duidelijke vrouw. gr
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.