Snel, ontspannen, professioneel
Bij de mondhygiënist geweest ben zeer tevreden over de behandeling . Ze is vriendelijk en stelt me op mijn gemak . Hierdoor was ik niet angstig en paniekerig.
Vaker hier geweest. Behandeling zelf goed.Maar er word geprobeerd je veel aan te "smeren" zo had ik nog nooit gehoord dat je bij een mondhygiënist paar keer op controle moet komen.(EN NEE IK HEB GEEN SLECHTE TANDEN!)U kunt beter dit sealen en dat bla bla .. .Ook komt over op "massa productie".Je word behandeld in een grote zaal waar meerdere patiënten worden behandeld.En met gehaast. Maar ergste is dat geen enkele keer word gesproken over kosten en vergoeding.Je bent de zaal nog niet uit en je hebt LETTERLIJK al de factuur in je mailbox.Zoals gezegd behandeling niks op aan te merken.Maar dit bedrijf is heel commercieel ingesteld.
Ik heb geen opmerkingen.
Helemaal Top
Perfecte behandeling. De totaalextractie 18 elementen zou plm. 1 uur duren en zo was het ook..
Zeer kundige , vriendelijke tandarts
Word altyd vriendelijk behandeld en de behandeling is ook altyd zeer goed
Ik was redelijk gespannen voor de afspraak, dit omdat ik het nogal een opgave vind om naar de tandarts te gaan. De tandarts had dit ook goed opgemerkt, en hij ging op een aangename manier met mij om hij was geruststellend en ging langzaam te werk hij communiceerde duidelijk. Al met al ben ik tevreden.
Deze mondhygiënist Dhr. Assadour top.
Niet iets om op aan te merken.
Ben beel bang en wirdt super opgevangen door Frans.
Super,zeer tevreden met resultaat.geholpen door Soraya Surjandi,vakkundig en secuur.chapeau
nemen de tijd voor een client
Zeer vriendelijk, geruststellend en zeer professioneel. En ga volle moed de behandeling tegemoed.
Mw. Soraya Surjandi werkt heel zorgvuldig en rustig. Alleen maar complimenten voor haar stijl van werken. Daarbij is ze vriendelijk en voorkomend.
Op mijn gemak gesteld.
Nadat een tand van mijn kunstgebit was afgebroken, werd dit binnen een half uur provisorisch gerepareerd en binnen twee weken werd er een nieuw gebit vervaardigd. Top werk geleverd.
Es gibt keine langen Wartezeiten und der Zahnarzt nimmt sich Zeit. Das ist für uns sehr gut.
Ben super geholpen bij de Amalia Kliniek.
Het gebit goed nagekeken, en nog wat adviezen gegeven.
Geen regelmatige bezoeker van tandarts, maar nu dus toch weer een zeer positieve ervaring zodat ik besloten heb om toch regelmatiger naar de tandarts te gaan.
Kom er al meer dan 20 jaar. Van een grote angst (tandartswagen, he!!) naar geen angst meer. Voelt vertrouwd.
Ben tevreden over de dienstverlening Personeel is meedenkend geruststellend Zeker een uitkomst voor een angstig persoon.en vond de narcose ook reuze meevallen
IK voelde me erg op mijn gemak en vriendelijke behandeling
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.