Kundig en prettig personeel. Ik zou niets negatiefs kunnen bedenken in mijn ervaringen tot nu toe.
combi afspraak maken gaat heel goed (eerst mondhyginiëste) en dan tandarts. Beiden begripvol vanwege angst.
Zeer tevreden hoe de behandeling is verlopen.
Vriendelijk en behulpzaam, Je wordt goed geïnformeerd.
Juiste omgeving en goede behandelaars
Mogen toch meer op de mensen in gaan die angst hebben.en niet te snel afkappen komt wel goed.Daar heb ik niks aan
precies zoals het zijn moest
Goede behandeling, en duidelijke uitleg wat er aan het gebit gedaan moest worden De tijd genomen om de behandeling uit te voeren
Hier word je netjes behandeld en wordt er niet gekeken om zoveel mogelijk geld aan je te verdienen zoals onze vorige tandarts
Door minder goede ervaring in jeugd bleef ik weg bij tandartsen, maar door aandringen van wederhelft toch geprobeerd bij Amalia Kliniek. Ben daar zeer verbaasd over dat het ook anders kan .
Op dit moment. Heb ik een tandarts uit Oekraïne. Zij is heel gedreven en doet goed haar werk. En ziet ook nog goed uit. Daarvoor heb ik uwe gehad uit Duitsland. En daarvoor heb ik in Belgische mevrouw gehad zij is er niet meer jammer. Over deze drie ben ik zeer positief. Fred Peeters
Balie personeel heel vriendelijk bij binnenkomst.
Al jaren kom ik bij de Amalia Kliniek na een trauma te hebben opgelopen door andere tandartsen Mijn vaste tandarts Patrick is super ! Heeft begrip en luistert naar zijn patiënt. Stelt me gerust en verteld wat hij gaat doen. Hiermee heeft hij me eroverheen geholpen en heel veel vertrouwen gekweekt hetgeen ik zeer op prijs stel. Ook de rest van het team zijn zeer correct en helpen je me vragen of problemen Dus voor mij alleen nog maar deze kliniek.
Opzich allemaal prima geregeld. Het enige nadeel is dat je bij een tandarts begint, plannen maakt en vervolgens na een tijdje eindigt bij een andere tandarts. Het is toch ook fijn om een bepaald vertrouwen op te bouwen. Verder hele lieve baliemedewerkers.
* op tijd geholpen, geen wachttijd * duidelijke uitleg over hetgeen er wordt uitgevoerd * kundig werk * Ineke is een zeer vriendelijke tandarts
Er is goed geluisterd. Rekening gehouden met mijn slechthorendheid. Goede uitleg over de volgende ingrepen/behandelingen.
Ik was er voor de halfjaarlijkse controle. De dames aan de balie waren zoals altijd erg vriendelijk. Mijn tandarts Dhr van Dongen stelt me op een of andere manier op mijn gemak. Gelukkig had ik niets aan mijn tanden. Nieuwe afspraak gemaakt voor eind April.
Super goed behandeld en gerust gesteld Heel vriendelijk personeel! Goede nazorg
Er is bij de mondhygiënist bekend dat ik er last van heb als er met meerdere materialen in m'n mond gewerkt wordt, mijn kokhalsreflex wordt opgewekt. Ik kan mijn hand opsteken om even te pauzeren. Nooit een probleem geweest. Echter de assistente, die hier ook van op de hoogte is, vond het toch nodig om toen ik mijn hand opstak heel verbaast en geïrriteerd te vragen 'want?!, wat is dan nou vervelend?!'. Gaf een heel onprettig en onveilig gevoel als je dat net hebt besproken. Tevens aan de receptie was er een gespannen werksfeer voelbaar onder de medewerkers. De medewerker die mij hielp, leek niet precies alles te weten. Wat helemaal geen punt zou hoeven zijn, maar bij navraag aan collega's leek ze nog net niet afgesnauwd te worden en alsnog met tegenzin en rollende ogen werd ze dan toch geholpen. Wat ik dan wel minder vond, is dat toen ik de factuur ter plekke diende te voldoen (wat mij bij aankomst pas werd medegedeeld dat dat moest) niet eerst de factuur werd overlegd. Daarnaast was mij bij aankomst ook nog medegedeeld dat als het bedrag toch te hoog was om dan te voldoen, ze de factuur alsnog via de tussenpartij konden versturen. Deze keuze werd me ineens niet meer gesteld. Er werd direct het bedrag op het pinapparaat ingevoerd, nog vóór ik een blik op de factuur had kunnen werpen. Tandarts Frans daarentegen vind ik top! Communicatie en wel respectvol Onderlinge communicatie en respect naar de patiënt is nog iets waar winst valt te behalen voor de mondhygiënist assistente(s) en receptioniste(n)
Medewerkers zijn lief, zorgzaam, stellen je op je gemak. Zeldzaam, dit heb ik in jaren niet gezien bij andere tandarts praktijken
Goede informatie en zeer goed behandeld.
Vriendelijk personeel
vriendelijke balie medewerkers
Goede behandeling naar wens .
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.