Goede organisatie! Men is altijd vriendelijk en houd rekening met mijn angsten.
Door onder behandeling van de mondhygiëniste heb ik geen problemen meer met mijn tanden en tandvlees. Het is zeer belangrijk voor met mijn medische achtergrond.
Tandarts is absoluut oké! Alleen oogt het hele gebeuren bij de Amalia kliniek erg commercieel. Voor advies om een afspraak te maken bij een orthodontist van minder dan één minuut, wordt er vervolgens 13,52 tijdens een periodieke controle extra in rekening gebracht. Dit is naar ons inziens buiten alle proporties.
Heel tevreden
Erg fijn , gewoon super , een erg fijne rustige aardige tandarts , geweldig.
Men stelt me gerust en bereidt me goed voor op de ingreep.
We worden altijd met respect en goed geholpen
Ik heb altijd een prima ervaring Word netjes behandeld zonder lange wachttijden
Goed geholpen maar moest lang wachten voor ik terecht kon om mijn afgebroken kies te trekken
Ik voel me er ondanks mijn angst toch op mijn gemak .
Duidelijke antwoorden, vriendelijk personeel, je wordt op tijd geholpen. Jammer dat de enige kaakchirurg maar 1 dag in de week beschikbaar is.
Zorg zoals ik die verwacht
De laatste jaren ben ik bij diverse mondhygienisten en tandarten bij de Amalia kliniek geweest. Tot nu toe alle vriendelijk, duidelijk en luisterend naar de klant. Dat laaste is anders dan mijn vorige locatie waar ik dingen diverse keren moest vertellen en ik altijd het gevoel had als een klein kind toegesproken te worden. Bij Amalia werd ik als volwassene behandeld. Dat is een klein verschil maar het maakt het verschil tussen 'oh jee, naar die $^$%^% tandarts' of 'gewoon naar een tandarts ter controle'.
Altijd netjes behandeld, nooit problemen gehad.
Goede service, leuk personeel
Na het trekken van een paar boventanden en het meteen plaatsen van de bovenprotese bleek achteraf nog een "tandschilfer" tussen prothese en kaak te zitten hetgeen veel onnodige pijn heeft veroorzaakt.
Goed gevoel bij de hele behandeling.
Snel en adequaat
Zoals gewent, vertrouwde tandarts, goede uitleg en behandeling
Ben super bang, maar ben blij dat we bij de Amalia kliniek zijn mogen komen.
geen opmerking
Ik vind begrip,geruststelling en vriendelijkheid heel belangrijk! En tot nu toe voel ik me prima bij de gekozen tandarts!
Ik kom al er al meer als 20 jaar. Mijn kinderen komen er ook. Super tandarts en team. Ben er heel blij mee
Mijn angst is nu iets minder. Als je pijn hebt word je snel geholpen.
Altijd correct en goed behandeld
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.