steeds andere tandarts. echter allen bekwaam / professioneel.
Ik ben tevreden over deze organisatie
Luisterend oor en goed advies Vriendelijk personeel
Je word altijd netjes geholpen, alle medewerkers zijn altijd vriendelijk en bespreken alles op vakkundig gebied met U door.
Goede uitleg van het te volgen traject.
Die uwe die is goed
Ik vind dat de werkwijze wel goed is van de tandarts, ook was de tandarts assistente aardig en voorzichtig met mn tanden schoonmaken. Op naar de volgende keer. Ik moet wat tanden laten vullen.
ik wordt heel goed behandeld waardoor mijn vertrouwen heel erg hoog is in jullie.
Al jaren zeer tevreden over de behandelingen in de Amaliakliniek. Even wat meer aandacht voor de optimale en efficiente benutting van de minuten/ aantal x 5 minuten die er aan gebitsreiniging gegeven worden zou fijn zijn. Verder niks als lof voor onze zeer professionele tandarts!!
Krijg altijd dezelfde mondhygiëniste dat is prettig. Heeft veel geduld en legt altijd alles goed uit. Neemt de tijd voor mij. Voel me prettig bij de Amaliakliniek.
Tevreden met behandelingen. Jammer dat geen parodontoloog meer aanwezig is.
Dezelfde dag dat ik belde werd ik nog geholpen. Een aardige vakkundige tandarts en probleem opgelost. Super
professioneel
Goede ervaringen met de kliniek.
Voel me gehoord en gerustgesteld gedurende gesprek of behandeling.
Ik kom hier heel veel jaar er waren hier hele goede tandartsen, maar het probleem is er is veel verloop.
Hier had ik veel eerder na toe moeten gaan, er word naar geluisterd. Als je bang bent, ook hier word ter degen rekening mee gehouden en voor alles is een oplossing waarbij de patiënt op de 1e plaats komt. Mijn nare ervaringen bij de tandarts waren niet nodig geweest, bedankt voor jullie zorg
Maar hier kon ik dat onder narcose laten doen! Ik heb PTSS en Trigeminus Neuralgie. De intake was zeer zorgvuldig en toen ik eindelijk aan de beurt was, ben ik (hoop ik… ik was er zelf niet “bij”…) deskundig geholpen.
Prettige communicatie, duidelijke afspraken en voorlichting. Behandeld door kaakchirurg onder narcose. Prima behandeling met gewenste resultaat. Pijnklachten minimaal, beter als verwacht. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
Ik heb goeie ervaringen
zeer prettig, ontspannen, begripvol,
netjes alles afgehandeld en altijd in overleg.
De tandarts werkt vlot en is erg vriendelijk en duidelijk.
Willem Sophiaplein 4
6466CP Kerkrade
Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.